2777
2789
عنوان

وای خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 90 پست
نمیدونم من یادم نیس

از تو گلخونه دنیا میون تک تک گلها

قسمت ماهم همین بود

یاسمن تو شدی گل ما

دو تا چشمات سایه بونه

نمیترسه بام خونه

تاب مژگون بلندت

پناه یه آسمونه

بزر ناز رو با سرانگشت

روی موهات مینشونم

وقتی لالایی میخونم

تو رو تا خواب میرسونم

چشاتو میبره رویا آرزوهاتو ببینی

توی خواب ستاره ها رو

میتونی آسون بچینی

من و عشق تو و ناز نگاهت

من و کشیدن اون شکل ماهت

من و بچگی و شهر خیالی

من و بازی عشق بیست سوالی

از تو گلخونه دنیا میون تک تک گلها

قسمت ما هم همین بود

یاسمن تو شدی گل ما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوک خورده ی ابدی هستم به عنوان یه دختر غیر از اعمال مربوط یه شغلم هیچچچچچگونه هنری اعم از اشپزی گ ...

🤣😐چقدر با هنری از اون هنرات بمنم یاد بده آجی ☹️

🤣😐چقدر با هنری از اون هنرات بمنم یاد بده آجی ☹️

نخندبهم😂😂😡😅

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

چقدر خوبی تو 😂😂😂

قربونت برم تو بهتری😘

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نه شما بهتری 😘😂

😎😎😎😎😂

مال کدوم شهری ؟

مشدیم عزیزم

خوشبختم منم مال گرگان

به چ شهری 

همچنین گل