2777
2789
عنوان

بچه ها کمککک بچم داره زایمان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 115 پست
جوابتو دادم تو خونه نزاییدم اگه تو خونه می زاییدم بله برای خودمم چندش بود چه برسه به دیگرانحالا تو ج ...

حالا بنده خدا استرس داشته به هرحال پتشه و دوسش داره و بهش وابستس و از دیدنه اذیت شدنش و اینکه میگه ضعیفم هس نگرانه‌چرا هم‌خودتونو اذیت میکنید با بحث کردن هم این بنده خدا ک الان نگرانم هست؟راجب هرچیزی میشه اینجا تاپیک زد یه جای عمومیه به هر حال ایشونم خواسته نگرانیشو مطرح کنه شاید جوابی بگیره یا کسی بلد باشع باید چیکار کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبانه روزی ندارن؟

الان شهرستانم نه نداره اینجا 

نباید میومدم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

حالا بنده خدا استرس داشته به هرحال پتشه و دوسش داره و بهش وابستس و از دیدنه اذیت شدنش و اینکه میگه ض ...

شعور❤️🤌

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نگران نباش عزیزم از پسش برمیاد 🥹کلی نینی میاره یکی‌از یکی خوشگل تر

مرسی گلم ایشالا 

از حیوان بدبخت دارین برای تولد توله استفاده میکنین؟ برای چی فروش؟

فروش؟

برای فروش به عنوان پت نگهرداری نمیکنن

نه پس میرفتم عقیمش میکردم افسردگی می‌گرفت 

اگه تو شرایط خاص بودی پای جون بچت در میون بود یکی بهت می‌گفت چندش داخل خونه زایمان نکن چیکار میکردی ...

نمی دونم چرا بعضیاتون دوست دارید از خدا هم جلو بزنید

خدا هر موجودی رو بابت شرایط زندگی خاص خودش آفریده جای انسان تو خونس جای گربه تو محیط زیست خودش حالا اینکه ما آدما همیشه دوست داریم تو کار خالقمون دخالت کنیم و نظم همه چیز دستمون بگیریم ایراد خودمونه وگرنه اون حیوون چه ما باشیم چه نباشیم سیر طبیعی خودشو طی می کنه

ابن ماییم که فکر می کنیم خیلی خوبیم که سگ وگربه رو فرزند خودمون می دونیم حتی از خدا بهتر و دل رحم تریم حتما خدا هم نعوذبلله دلش سیاهه که طبیعت حیوانات رو جدا از ما ساخته دیگه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
والاخانوم جا هم کرده تو تاپیک نمیره بیرون

واقعا 

عجیبن مردم یکی میگه برای توله کشی اینکار رو میکنی 🫥

نمی دونم چرا بعضیاتون دوست دارید از خدا هم جلو بزنیدخدا هر موجودی رو بابت شرایط زندگی خاص خودش آفرید ...

چرا قضیه رو جنایی میکنی 

بلد نیستی راهنمایی کنی دکمه خروج رو بزن کسی زورتون نکرده 

یا دعوتنامه نفرستاده دوست من 

بعدش اون پت داخل حیاط هست اونم حیاط خونه استارتر نه خونه شما