《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نگفتم گربه چندشه گفتم تو خونه نگهداری و زایمانش چندشهپیامبر تو خونش گربه داشته؟
برای منم سواله هی میگن پیامبر گربه داشت
ولی من یه روایت شنیدم که پیامبر مهمان به خونه بوده صاحب خونه غذا برای پیامبر گربه بار گذاشته وقتی غذا رو میارن پیامبر متوجه میشه که گوشت گربه هست دست به غذا میکشه به دفعه گربه زنده میشه و فرار میکنه،من این روایت. و شنیدم حالا واقعیت یا خرافات نمیدونم
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
توروخدا نگید اینارو چه فرقی میکنه چیه بچه انسان با بچه گربه چه فرقی میکنه؟؟بچه دار بشی جلو بچت م میگ ...
اینا از خدا جلو زدن
رئوف ترن
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
یکم رو خودتون کار کنیداینقدر برای خودم ارزش قائلم که خودمو در مقامی که خدا برام قرار داده می بینم و ...
اها
به تو یاد دادن فوضول زندگی مردم باشی؟
شما بترسید که زایمان منو با یه گربه مقایسه کردیدالبته در حد شعور خودتون حرف زدید
شما شعور داشتی زود تر از تاپیک میرفتی
برای منم سواله هی میگن پیامبر گربه داشتولی من یه روایت شنیدم که پیامبر مهمان به خونه بوده صاحب خونه ...
الان راحت هر چیزی رو نسبت میدن به پیامبر و امام و مسائل شرعی رو تو گوگل سرچ می کنن که همش دروغ و تحریفه
یعنی گربه بفهمه نازاس افسرده میشه؟😅میدونه نازایی یعنی چی؟
گربه نداشتی حرف نزن
وقتی عقیم سازی میکنی درد میکشه
تا یک ماه کلی دردسر داره
معلومه دردسر داره