2777
2789
عنوان

ناامیدی

172 بازدید | 11 پست

جایی که من الان ایستادم لبه پرتگاهه دیگه چه امیدی هست به زندگی کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم چرا باید اینطوری میشد من چه گناهی کرده بودم 😔 

چرا اینجوری شد حتی نمیتونم بمیرم واقعا حالم بد میشه به دنیای دیگه ای فکر میکنم یعنی بعد از مرگم روحم باقی میمونه و بازم قراره درد و زجرو تحمل کنم من نیستی و نابودی میخام از خدا

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داغونم ...حتی نمیتونم بلند گریه کنم باید گریمم خفه کنم

اره منم … خدا از باعث و بانیش نگذره

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

امروز یه جا میخوندم که یه نوع افسردگی هست به اسم دیس تایمیا با عملکرد بالا اینجوریه ک خب شما سرکار میری و دوستاتو

میبینی و درس میخونی و در مراسم ها شرکت میکنی ولی بطن زندگیتون پر از احساس سنگینی هس خستگی و ناامیدی از آینده ست بعد اینم جالب بود یه کتاب دیگ خوندم ک زده بود همدیگه رو نابود میکنیم و اسمشو میذاریم تقدیر حکمت روزگار

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

امروز یه جا میخوندم که یه نوع افسردگی هست به اسم دیس تایمیا با عملکرد بالا اینجوریه ک خب شما سرکار م ...

مشکل من بزرگ تر از این حرفاس 

یکی هست ما رو خیلی دوست داره. توی سخت ترین شرایط هم تنهامون نمی ذاره. 💔

این آیه دروغه به من که تا حالا نگاه نکرده خدا منو نابودم کرد

مشکل من بزرگ تر از این حرفاس

من زمزمه میکنم نامت را تو آرام کن قلبش رو  یااللّٰه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من وقتی بچه بودم، توی محله بدی بودیم. تقریبا هرروز همه منو اذیت می کردند. پدرم توی 6 سالگی فوت کرد. خیلی شرایط سخت شد. هفته ی فوت پدرم بود، عمو هام بجای تسلیت اوومدن گفتن خونه رو خالی کنید، سهم مادرمون رو می خوایم. اقوام هم بجای کمک کردن ما، بهمون می خندیدند. طوری شده بود که واقعا توی سن 15 سالگی انقدر ناراحت و دل شکسته شده بودم که با خودم میگفتم چرا این دنیا آدم خوب نداره. همه ی آدما بد هستند. یه مدت 6 ماهه هم اصلا نماز نمی خوندم. خدا شاهده نمی خوام بگم درد من بدتر بود. خیلی چیز ها رو نمی تونم بگم، چون می خوام ناشناس بمونم.

ولی الان نگاه می کنم. این تنهاییم کمکم کرد توی رشته ی خودم تمرکز کنم. اهل رفیق بازی نشدم. ولی توی 8 سال به صورت فشرده انقدر آدم بد دیدم، وقتی رفتم دانشگاه مثل آب خوردن آدم های بد رو تشخیص می دادم. ولی با خودم می گفتم این ارزشش رو نداشت. بقیه کودکی کردن و من خون دل خوردم. می دونی چند بار با چاقو رفتم زندگی رو تموم کنم رو برگشتم.

چند سال گذشت. معلم شدم. به راحتی توی چشمای بچه ها نگاه می کنم، می فهمم مشکلشون چیه. خدا رو شکر می کنم که این رو می تونم استفاده کنم. زنگ میزنم به ولی بچه میگم دو هفته است بچه ات نمره میاره ولی ذوق توی چشماش دیگه کمرنگ شده، میگه آره چکم برگشت خورده، داریم وسایل خونه رو میفروشیم، بچه ام ناراحت شده. اصلا نمی ذارم به دانش آموزان فشار بیاد. چون کشیدم. باهاشون مهربون میشم. بچه ای رو توی جمع خورد نمی کنم. به این فکر می کنم چرا اینطور شد. ما اصلا نمی دونیم خدا چه برنامه ای برای ما چیده. تا بهم ظلم نمی شد، نمی تونستم عادل باشم. درمان بیماری MS توی نیش زنبور هست. بعضی وقت ها دارو های این دنیا با درد همراه هست. امام علی گفته، لذت های این دنیا به درد آلود هستند. 

همدردی می کنم با حسی که دارید، کاشکی می تونستم کاری کنم. بخدا قصد دل شکستن شما رو نداشتم. منو ببخشید.

من وقتی بچه بودم، توی محله بدی بودیم. تقریبا هرروز همه منو اذیت می کردند. پدرم توی 6 سالگی فوت کرد. ...

منم حیف که نمیشه گفت ولی بدتراز شماس...