_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 4614 عنوان سریال برکینگ بد 227 بازدید | 11 پست سه روزه نشستم پاش اواسط فصل سومم چه مغزی داشته نویسندش ، خیلی جذابه ولی واقعا والتر وایت جذاب نیست ، بازیش خوبه ولی جدا جذابیت بصری ای نداره اون مرده تد که زنه وایت رفت سمتش واقعاا بهتره کاش میشد ورژن کره ایش رو با اوپاهای جذاب بسازن 🤣 برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐ 1404/04/21 | 04:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 4614 خیلی فیلم قشنگیه من عاشق جسی شدم خیلی نازه، حیف دوست دخترش فوت شد خیلی خوشگل بود دختره😭🥲 برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
naziv عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 326 من عاشق جسی شدم خیلی نازه، حیف دوست دخترش فوت شد خیلی خوشگل بود دختره😭🥲 من کلی حرص میخوردم وقتی میدیدم هنوزم تمومش نتونستم بکنم
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 4614 من کلی حرص میخوردم وقتی میدیدم هنوزم تمومش نتونستم بکنم اع کامل هنوز ندیدی؟ میگن تا فصل سه روندش کند تره بعدش جذاب تره برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 4614 اتفاقا واسه این نقش مناسبه وای رازیش خیلی خوبهمن اونقد سریال کره ای میبینم عادت ندارم🤣 برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
لیدی_چد عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 352 وای رازیش خیلی خوبهمن اونقد سریال کره ای میبینم عادت ندارم🤣 من برعکسم🗿با چهره کره ایا زیاد کنار نمیام حس میکنم مردونه نیستن نمیدونم چرا
naziv عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 326 اع کامل هنوز ندیدی؟ میگن تا فصل سه روندش کند تره بعدش جذاب تره خب طولانی هست دیگه کلا سریالای چند فصلی ضعیف میشه باز قوی میشه باید علاقه داشته باشی
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 4614 من برعکسم🗿با چهره کره ایا زیاد کنار نمیام حس میکنم مردونه نیستن نمیدونم چرا کلا یا عاشق سریال کره ای میشی یا کنار نمیای حد تعادل نداره من خودم کلا گوگولی طور دوس دارم و کوسه برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
لیدی_چد عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 352 کلا یا عاشق سریال کره ای میشی یا کنار نمیای حد تعادل نداره من خودم کلا گوگولی طور دوس دارم و کوسه وایمن یکی از دلایلی که رو دوست پسرم کراش زدم ریشش بود🤣نگا من از سریال کره ای بدم نمیاد مثلا لی جونگی دوست دارم یه بازیگری بود ته یه فیلمی دیدمش وافعا اوف
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 4614 وایمن یکی از دلایلی که رو دوست پسرم کراش زدم ریشش بود🤣نگا من از سریال کره ای بدم نمیاد مثلا لی جونگ ... نهههه، کمپین نه به ریش دارم 🤣🤣جی چانگ ووک هم خیلی خوبه ها مردونست ، تو بدترین شیطان کلا خیلی مردونست بچه برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐