2777
2789

سلام عزیزانم

سه سال نامزد بودم و الان جداشدیم(دلایلش زیادع نمیگم خسته نشید)

منم همش ب فکرشم میدونم اشتباهه اما فکره دست من نیست…

حدود ۶ ماه پیش خیلی فشار و استرس روم بود عصری گفتم برم بیرون یه هوایی عوض کنم پامو از در خونه گذاشتم بیرون رفتم اون‌سمت خیابون یهو قفسه سینم درد گرفت چند قدم رفتم جلوتر نفس تنگی شدید و عرق سرد میکردم(یعنی عرقی ک می‌ریخت انگار آب‌یخ) بود تعجب کردم گفتم شاید واسه سرما هست(اابته اصلا سردم نبود و لباس گرم پوشیده بودم) یهو فک پایین کامل قفل شد کمر و بازوهام درد میکرد قلبم بقران چند دقیقه نزد یهو بی‌اختیار نشستم رو زمین فکم قفل شده بود قلبم ایست کرد نفس بزور میومد کمتر۵ دقیقه یهو خود ب خود درست شد سریع رفتم بیمارستان نزدیک آزمایش و فشار فوری گرفت گفت سکته قلبی خفیف کردم…💔

توی تاپیک قبلیم گفتم سه هفته پیش با نامزدم رابط بدون دخول داشتیم حس میکنم با دست‌آلوده حامله شدم با اینکه بعدشم پریود شدم(الانم جداشدیم)

الان سه روزه توی خواب انگشتام خواب میرفت امشب کلا لب‌و دهنم بی‌حس شد و حرکت نمیکرد

حس میکنم دوباره قراره سکته کنم😭😭قفسه سینم خیلی تیر میکشه😭استرس بارداری دازم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

مگ محرم نبودین 

دیگ این حرفا چیه 

فکرشو نکن دیگ

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ محرم نبودین دیگ این حرفا چیه فکرشو نکن دیگ

بابا محرم توی سرم بخوره میگم جداشدیم😭میترسم باردار باشم😭دل‌درد دارم تخمدان هام تیر میکشه😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

قرص اسپرین بخور یدونه شاید غلظت خونی چیزی داری زیاد نخوری فقط چون زیادش خونریزی داخلی میاره یدونه بخ ...

نمیرم دکتر کاش بمیرم بخدا😭

نمیرم دکتر کاش بمیرم بخدا😭

خدانکنه بابا این چ حرفیه چرا اینجوری میگی مطمئن باش باردار نیستی شاید هورمونات بهم ریخته برو تنهایی یه آزمایش بده ک زبونم لال اگر چیزی بود بتونی سریع اقدام کنی و جمعش کنی ولی باور کن چیزی نیس الکی خودتو داری نگران میکنی یکم اروم باش قرصم بخور یدونه مراقبه خودت باش هیچکس ارزش این حالتو نداره .حالت خوب میشه همیشه اینجوری نمیمونه قول میدم بهت

مگه جدا نشده بودین؟رابطه چیه پس؟

وقتی بودیم باهم

ببین دختر خوب استرس دردی رو دوا نمیکنه 

این همه ادم تو عقد ...دیگه رابطه داشتن جدا شدن به هر دلیلی 

نمیدونم اگه اینقدر دوستش داری بزرگ ترا واسطه بشن دوباره برگردین به هم 

بعدشم استرس هزارتا مشکل هم برات به وجود میاره

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

خدانکنه بابا این چ حرفیه چرا اینجوری میگی مطمئن باش باردار نیستی شاید هورمونات بهم ریخته برو تنهایی ...

قربونت برم مرسی😭❤

شهرمون کوچک شرایط بی‌بی‌چک و ازمایش ندازم توی ازمایشگاه و داروخانه اقواممون هست از طرفی‌هم مث سگ میترسم ازمایش بدم😭😭😭خیلی میترسم نگاه دقیقا سه روز بعداز رابطه تا یک هفته پریود شدم اما دلیل ترسم اینکه دست آلوده ب اسپرم رو نزدیک بکارتم زد😭😭😭

شاید حمله پنیک میکنی.. 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ببین دختر خوب استرس دردی رو دوا نمیکنه این همه ادم تو عقد ...دیگه رابطه داشتن جدا شدن به هر دلیلی نم ...

ترسم فقط بارداری هست

دیگ بهم برگشتن فایده نداره سرد شده