2777
2789
عنوان

فیبروم رحمی

282 بازدید | 7 پست

سلام،ببخشید میشه خانومایی که سابقه عمل فیبروم دارن بیان جواب بدن،فیبرم من از نوع ساب سروزال چسبیده به دیواره راست رحم بود،یک ک هفته پیش بیمارستان دی پیش دکتر مظاهری عمل کردم،خداروشکر راضی ام،باید هفتم پریود میشدم اما تا الان نشدم،این عقب افتادن پریود طبیعی؟شنبه میخوام برم دکتر،یکم نگرانم چون پریودای من خیلی دقیق و منظم بود،یعنی بخاطر عمل؟

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیبروم سه نوع،علائمشون باهم فرق دارن،ولی علائمی که برای فیبروم گفته شده ایناس،خونریزی بین پریودها،درد موقع نزدیکی،تکرر ادرار،کمردرد،پادرد،احساس پری شکم،گاهی اوقات تاخیر در پریود،من تکرر ادرار زیاد داشتم،آخرا بین دو تا پریودم یهو خونریزی میکردم،ال دی برلی فیبروم سم،مگه کجایی دکتر نیست؟برو بیمارستان،شما همشلکه بینی داری؟درد مقعدم داری؟ال دی نخور

خدایا شکرت
فیبروم سه نوع،علائمشون باهم فرق دارن،ولی علائمی که برای فیبروم گفته شده ایناس،خونریزی بین پریودها،در ...

ال دی برای تنبلی تخمدان میخورم دکترم هفته ای یکبار میاد مرسی توضیح دادی