2777
2789

👈کارسود یک وبسایت تبلیغات کلیکی، خدماتی، و کسب درآمد است که شما می‌توانید از آن درآمد کسب نمایید و هم خدمات مورد نیازتان را از آن استفاده نمایید.

👈 یکی از راه‌های کسب درآمد، کلیک تبلیغات است. کارسود در ازای فعالیت شما و استفاده از خدمات آن، به شما تبلیغات با درآمد و کارمزد مشخص می‌دهد و شما با کلیک کردن و مشاهده این تبلیغات کارمزد دریافت می‌نمایید.

🔸️ابتدا تعداد تبلیغات، کارمزد و درآمد شما از کلیک هر تبلیغ، اندک و ناچیز است ولی به مرور بعد از مدتی با افزایش فعالیت شما در کارسود، تبلیغات بیشتر با کارمزد و درآمد بالاتر به شما داده خواهد شد و به مرور درآمد شما افزایش پیدا می‌کند یعنی هرچه بیشتر در کارسود فعالیت داشته باشید و از خدمات مختلف آن استفاده کنید علاوه بر اینکه تبلیغات بیشتری می‌گیرید، کارمزدی که از کلیک هر تبلیغ دریافت می‌کنید مبلغ آن بیشتر می‌شود.

🔸️در ابتدا بابت کلیک روی هر تبلیغ ۱۰ تومان (۱۰۰ ریال) کارمزد دریافت می‌کنید و به مرور این مبلغ تا ۵۰.۰۰۰ هزار تومان، بابت کلیک روی هر تبلیغ میتواند افزایش پیدا کند

🔸️درآمد روزانه شما در ابتدا حداقل از ۵۰ تومان (۵۰۰ ریال) شروع شده و به مرور تا روزی ۲.۰۰۰.۰۰۰ میلیون تومان(دو میلیون تومان) می‌تواند افزایش پیدا کند.

بچه ها اگه رفتین حتما باید کد دعوت بزنید ممنون میشم کد دعوت منو بزنید

358743 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد قیافه اش دلنشینهخوشگله ماشاءالله عکس خودت چرا نمیزاری

من دوست ندارم عکسم رو بذارم

بخاطر شغلم هم نمی‌تونم🫠

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…