2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاین

835 بازدید | 74 پست

خانومای متاهل شوهرم باهام رابطه برقرار نمیکنه ممکنه خیانت کنه بهم ؟ اصلن دوهفته یه بارم میل جنسی نداره 

یه کاری کرده منم سرد شدم 

چیکار باید کنم میشه راهنماییم کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تستسترونش پایین اومده

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

مشکل فنی نداره؟؟ شاید نیاز به ازمایش باشه

باهاش حرف زدی؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
مشکل فنی نداره؟؟ شاید نیاز به ازمایش باشهباهاش حرف زدی؟

تابحال حرف نزدم درموردش فقط همیشه میگه خیلی خستم ب من ک میرسه آهو ناله میکنه ک خستم یا مثلن میگه سرم درد میکنه خابم میاد ولی من میفهمم عدا درمیاره 

2790
2778
2791
2779
2792