2821
2789
عنوان

بچم تب داره

172 بازدید | 29 پست

خانوما تورو خدا از ته دلتون دعا کنید تب بچم بیاد پایین،همه کار انجام دادیم پایین نمیاد،دلم نمیاد دوباره بستری بشه،سرم و آمپول و پاشویه و همه چی رو امتحان کردیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیاز یا سیب زمینی برش بزن بزار کف پاش انشالله ک خوب میشه

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

انشاءلله زود خوب بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

شیاف استامینوفن براش بزار خوبه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

پیاز بزار کف پاش با جوراب نازک پاش کن 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/2/20👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

عزیزم منم بچم تب داشت.بردیمش دکتر اما تبش پایین نمیومد.تازنگ زدم به منشی گفت تا داروها اثر بذارن ۲الی۳روزی زمان میبره.که دیدم بعدش خداروشکر خوب شد. نگران نباش.بهش پروفن بده.پاشویه کن.داروهاشم سروقت بده.انشالله بهترمیشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792