2789
عنوان

جاری هام

226 بازدید | 15 پست

دوتا جاری دارم.... اصلا بم نگفتن شماره بده منم شماره ازشون نگرفتم شوهرم گفت ب یکیشون زنگ بزن منم گفتم ندارم شمارشونو اینطور بهتره بنظرتون خوب گفنم ب شوهرم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با اینکه مشکلی با هم نداریم ولی ۸ ۹ ساله عروس اون خانواده م ۴ تا جاری دارم، شماره دوتاشونو کلا ندارم. با دوتای دیگه هم فکر نکنم بیشتر از ۳ بار تلفنی حرف زده باشم!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

افرین همین درسته... من تازه جاری دار شدم میشه راهنماییم کنید

راهنمایی خاصی ندارم. من عروس اخرم. نمیتونم وارد یه خانواده شدم بگم شماره تونو به من بدید! قاعدتا بقیه شماره عضو جدید رو میگیرن و باب معاشرت باز میشه. ما خونه پدرشوهرم یا هرجایی بگو بخند شاد و خوشحال ولی بعدش خداحافظ تا مهمونی بعدی! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

راهنمایی خاصی ندارم. من عروس اخرم. نمیتونم وارد یه خانواده شدم بگم شماره تونو به من بدید! قاعدتا بقی ...

افرین دقبقن من عروس سومم انتظار دارم اونا بگیرن شماره منو نگرفتن منم نگفتم

گفتم ک ایطور بهتره شماره نداشته باشم

یجوری نشون نده که انگار مقابلشون جبهه داری، اینجوری این شکلی به نظر میاد که میخوای نرسیده بری تو حاشیه، بهتر بود بی محل میگفتی شماره ندارم 

البته در واقعیت هم برات مهم نباشه، اهل رفت و آمد بودن در حد تعادل رفت و آمد کن نبودنم هیچی، احترام همو نگه دارید کافیه 

افرین دقبقن من عروس سومم انتظار دارم اونا بگیرن شماره منو نگرفتن منم نگفتم

عروس بزرگه که چند ساله با کل خانواده شوهر قطع رابطه کرده. حتی با منی که سرجمع ۵ بار هم ندیدمش! از همون اول انگار با من خصومت داشت، خواستگاری و بله برون و عقدم که نیومد، برای عروسیمم عین یه غریبه اومد و نفهمیدیم کی رفت، حتی زایمانم کردم یه زنگ نزد. خجالت بکش زن، من فقط ۶ سال از دخترت بزرگترم🤣🤣

ولی با بقیه اوکی هستیم. مثلا هفته پیش خونه پدرشوهرم بودیم تا ۴ ۵ صبح با جاریا هرهر کرکر راه انداخته بودیم‌ 

میشه راهنماییم کنید من تازه جاری دارشدم

سعی کن فقط باهاشون بگی بخندی همین 

نه از زندگیت بگو نه از شوهرت بگو نه از خواهرشوهر و مادرشوهرت بگو نه از فامیل بگو 

فقط باهاشون خوب باش و بگو‌بخندکن که بهت خوش بگذره و پشت سرت نشینن بگن اخلاق نداره و فلانه و بخواند اذیتت کنن ولی هیچی دستشون نده