2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز میرفتیم باغ یکی از بزرگان فامیل مامانم زنگ زد گف ک ما رو هم بردارین بی زحمت  گفتم باشه شوهرمم خسیسه پول مول نمیده بهم فقط ماهی ۱ تومن قرعه مو میده ۳۰ تومنم حقوقش  خلاصه مامانم گف سر راه تخمه بخر از پول خودت پولتو میریزم گقتم باشه بعدش دلم خاس گفتم ب شوهرم بگم ببینم پول میده رفتم بهش گفتم گف از فروشگاه پفک میخری تخمه نخر خلاصه رفتیم فروشگاه من داشتم ۲ تا پفک و ۲ تا چیپس و ۷ تا تخمه برداشتم اومد بالا سرم با لحن بدی گف رو دادم بهت؟؟؟گفتم چرا گف نصفش کن کلا همه چیو خیلی ناراحت شدم خیلی نصف کردم ولی دیگ تو مغازه نموندم رفتم ماشین گریه م اومد همیشه با خسیسیش دلم ب درد میاره خلاصه تو ماشین ک مامانم برداشتیم فهمید ناراحتم گف چرا پکری گفتم منم پیاده شد خودش خرید پفک اینا شوهرمم فهمید مامانم تیکه میندازه بهش الان قهرم باهاش خانوما چیکار کنم بهم اللن میگه بحث مالی نکن باهام خوشحال باش ۱ تومنم میدم اگ میخای کلا ندم وظیفم نیس انقد حرصم میده فشارم میره بالا میگ انتظار نداشته باش ازم کاش بچه نداشتم ازش طلاق میگرقتم

امروز میرفتیم باغ یکی از بزرگان فامیل مامانم زنگ زد گف ک ما رو هم بردارین بی زحمت گفتم باشه شوهرمم ...

اگه میتونی برو کار کن یا یه چند وقت به نشونه قهر برو خونه مامانت واقعا ۱تومن بدی دست بچه قهر میکنه

اگه میتونی برو کار کن یا یه چند وقت به نشونه قهر برو خونه مامانت واقعا ۱تومن بدی دست بچه قهر میکنه

همه این کارارو کردم ک ب طلاقم رسیدم ولی بچم اولویتمه

مشاوره به نظرم برید..اگر نمیاد خودتون تلفنی مشکل روبگید

رقتم میگن شوهرتم بباد ببینم چرا پول نمیده دلیلش چیه منم گفتم خب خسیس نمیخاد یده و نمیخاد حتی بیاد

امروز میرفتیم باغ یکی از بزرگان فامیل مامانم زنگ زد گف ک ما رو هم بردارین بی زحمت گفتم باشه شوهرمم ...

بگو میخوای باهات ببری توقبر،ازپولت لذت نبرید فردا روز عروس ودامادمیخورن صدتا فوشم میدن

رقتم میگن شوهرتم بباد ببینم چرا پول نمیده دلیلش چیه منم گفتم خب خسیس نمیخاد یده و نمیخاد حتی بیاد

ببین گلم درکت میکنم ولی باید بشینی باهاش صحبت کنی میدونم خیییلی سخته..چون اصولا خساست رو سخت میشه تغییر داد ..وقتی باهاش صحبت میکنی اول از رفتاراو ویژگی های خوبش شروع کن. .وبعد ازش بخواه که مشاوره برین بگو نه فقط برای تو ،هردو بریم..هردومون مشاوره بشیم..یعنی فکر نکنه فقط صرف خساست اون میرید..

من باهمسرم سر یه موضوعی خیلی مسئله داشتیم دوسال طول کشید تا راضی به مشاوره شد

تودوران عقد وناامیدی متوجه این رفتارها شده بودی؟؟

ببین گلم درکت میکنم ولی باید بشینی باهاش صحبت کنی میدونم خیییلی سخته..چون اصولا خساست رو سخت میشه تغ ...

متوجه شده بودم ولی دیگ باکره نبودم مادرم گفت دیگ نمیشه برگردی درست میشه ب مرور.ولی نشد هیچ بدترم شد.مشاوره هم رفتم ولی این نیومد به هیچ وجه نمیخاد تغییر کنه تازه دیشب گف دیگ ۱ تومنم نمیدم وظیفه ام نیی