2777
2789
عنوان

تصادف الان

233 بازدید | 13 پست

یک ساعت پیش با همسرم از شهرستان میومدیم داخل اتوبان ی ماشین با سرعت ۱۶۰تا داد سمت ما جلومونم ماشین همسرم ترمز زد سرعت ماشین ماهم ۱۲۰تا بود شروع کرد ب دور خودش چرخیدن ده دور چرخیدیم خدا نیاره هر دفعه تا نزدیک جدولا میرفتیم دور میخورد ماشین خدا رحم کرد بهمون چپ نکردیم همسرم گف احتمالا اینا مس ت بودن هی میرفتن جلوتر هی وایمیستادن ما فقط پلاک ماشینه برداشتیم کی ام سی بود ی جا هم فک کردیم پنچر شدیم وایستادیم اومد پشت سر ما پارک کردن اما پیاده نشدن دو نفر بودن ترسیدم حالیشون نباشه ی چی بگیم بریزن سر همسرم

الان با این ش پلاک میشه کاری کرد حداقل گوشمالی بدیم خدا ب ما رحم کرد ی وقت ب سر کسی دیگه این کار نیازن

بله زنگ بزنین ۱۱۰,چیزی نشد؟

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ دقیقا مام همینجور تصادف کردیم با این تفاوت ک زد بهمون از پهلو جاده خیس تا دلت بخواد چرخیدیم و خوردیم ب گارد ریل من پام شکست دنده هام ترک برداشت

کل بدنم سیاه شده بود

خخخخ دقیقا مام همینجور تصادف کردیم با این تفاوت ک زد بهمون از پهلو جاده خیس تا دلت بخواد چرخیدیم و خ ...

عزیزم ما امشب خدا نگاه کرد بهمون از عیادت اقاجونم میومدیم سکته مغزی کرده بود خدا نگاهی ب مادرم کرد

عزیزم ما امشب خدا نگاه کرد بهمون از عیادت اقاجونم میومدیم سکته مغزی کرده بود خدا نگاهی ب مادرم کرد

دقیقا خدا از این نظر ب ما نگاه کرد ک دختر ۶ ماهم اون موقع پیشم نبود و خونه مامانم بود منو همسرم دوتایی رفته بودیم 

اگر دور از جونش بود با همون ظربه اول از پنجره پرت میشد بیرون

چون صندلی مخصوص نمی‌نشست 

بعد اون مجبورش کردم حتی اگر گریه میکرد تو صندلیش بشینه تو ماشین 

اینم بگم اوت ماشینی ک ب ما زد مست بودت همشون 

دوتاپسر ۳ تا دختر