2777
2789
عنوان

دختر خالم کنکور قبول نشده بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 121 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقااااا ی بار برای همیشه کاش قبول کنن درس تجربی خیلی سخت تره از انسانی و رقابت بیشتری داره بگو جمع ن ...

تجربی هم رشته های بالاش سخته 

و الا رشته های دیگش که همه قبول میشن

💍♥ i said yes 

طرف هنوز چاله رو نکنده میخواد منار رو بدزده

والا ما سال کنکور که امسال بود دو سال قبلش همه میگفتیم ما هیچ پخ ی نمیشیم همگی میخندیدیم حالا نمیدونم چرا بهش برخورده

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

وای وای از جمع بستن متنفرم!

دوست من اینطوری بود باهاش ارتباطمو قط کردم..

همش میگفت ما که شانس نداریم،مارو که کسی نگاه نمیکنه،ما که زشتیم،ما که احمقیم..

دیگه واقعا نتونستم تحمل کنم!

تو میخوای بزنی تو سرت تا صبححح بزن چرا منو جمع مییبندی آخه؟

ن والا الان نود درصد میان گیر میدن

نه به خدا همه میدونن از پشت کوه که نیومدیم

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اقااااا ی بار برای همیشه کاش قبول کنن درس تجربی خیلی سخت تره از انسانی و رقابت بیشتری داره بگو جمع ن ...

هر درسی تخصصی خودش سخته من انسانیم و از دیدگاه خودم دارم میگم شما هم تجربی هستی از دیدگاه خودت میگی در هر صورت هر درسی سختی خودشو داره و آسون نیست درسا واقعا با این سوالای سنجش درس آسون هم باشه امتحان آسون نیس ❤️

منتظرم سال بعدی بیای بگی پزشکی قبول شدم و عین مشعل آتیش بری تو باسن بعضیا اصلا هم اشاره مستقیمی به ...

بنده خدا مگه چی گفته مشعل آتیش

میدونی اونایی ک معدل بالا تری تو راهنمایی دارن اکثرا انسانیو انتخاب میکنن؟

تجربی اتفاقا اسون تره چون میدونی راجب چیه و ی قانون خاص داری

تو انسانی هیچ قانون مشخصی وجود نداره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

چیو قبول کنیم؟ تعداد متقاضی بیشتره اوکی قبول

اما سختی شو از کجا دراوردی؟ فقط زمانی میتونی این حرفو بزنی که هم دیپلم تجربی داشته باشی هم انسانی!