2777
2789
عنوان

سرطان لب

320 بازدید | 12 پست

پدربزرگم مبتلا به سرطان لب شده متاستاز کرده غدد لنفاویش😭😭😭😭

پدربزرگم جزو درستکار ترین و مهربون ترین آدمایی هست که دیدم و میشناسم خدایا حکمتت شکر این مریضی ازش دور کن

لطفا لطفا برای شفاش دعا کنید خانوما شما قلبتون پاکه با هر چی بلدین فقط دعا کنید...

من پدرم پارسال فوت شد فقط پدربزرگم بود که حواسش بهمون بود😭😭😭

چندین باره جراحی میشه باز برمیگرده...لنفش درگیره..خیلییی اذیته آتیشم زده😭 

مرگ برای همه هست اما پدربزرگم الان از دست ندم...حسرت موفق شدنم رو دلشه مثل پدرم پیشش رو سیاه نشمممم😭

دعام بدرقه راهتون...حاجت روا شید...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بزرگم مرده🥲🥲🥲🥲 اونم سرطان پانکراس داشت. خیلی سخته از دست دادن بابا بزرگ الهی حالش خوب شه

روحشون شاد عزیزم

منم پدرم فوت شد تو سن ۶۲ سالگی خیلی ناگهانی و در اثر ایست قلبی😭😭😭

الانم پدربزرگم...خدایا نه خواهش میکنم نه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خدا بزرگه عزیزماروم باشناامید نباشخیلی سرطان ها درمان میشن الانغصه نخور

بار اول بازوش بود

برش داشت

لبش زخم شد جراحی کردن

الان رفته غدد لنفی زیر چونه و گردنشو درگیر کرده یه بار عمل شد خیییلی سختش بود دوباره توو یه غده لنف دیگش در اومده ....بازم جراحی...خیلی خیلی حالم براش داغونه...اخه پدربزرگم خیلی مهربون بود حقش این نبود😭

فقط میتونم بگم برید تهران پیش دکتر شیرخدا 

محمد شیرخدا 

تاپیک هامو بخونی متوجه میشی

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

فقط میتونم بگم برید تهران پیش دکتر شیرخدا محمد شیرخدا تاپیک هامو بخونی متوجه میشی

عزیز دلم همسرتون مبتلا به سرطان دهان هستن درسته؟

از این دکتر نتیجه گرفتین؟

پدربزرگم زده غده لنفاوی زیر گردنشو درگیر کرده هر سری یه کدومش پف میکنه باید عمل شه

عزیز دلم همسرتون مبتلا به سرطان دهان هستن درسته؟از این دکتر نتیجه گرفتین؟پدربزرگم زده غده لنفاوی زیر ...

خدارد صد هزار مرتبه شکر بعله ما نتیجه گرفتیم 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا