2777
2789
عنوان

دوره همسرداری مومنانه استاد حسینی

303 بازدید | 26 پست

کسی اینجا شرکت کرده ؟ همش باید به همسرت اقتدار بدی و احترام بذاری از یه جهت خیلی خوبه دعوا و اینا دیگه پیش نمیاد ولی یه جاهایی واقعا نمیشه 😂 

کسی هست دائم به همسرش اقتدار بده و احترام بذاره ؟ 

تو بلند مدت چه آثاری مثبتی داشته  ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا دوره های مشابه این رو شرکت کردم

خیلی سخته. واقعا نمیشه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه مرد دوره همسر داری برا خانوما برگزار میکنه؟

بعد بزرگوار در مقابل اینکه شما به همسرتون احترام بذارین چه نکته و درسی برای آقایون دارن برای رفتار با خانومشون؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

دوره های چرت و پرت فقط کاسبی...

طرف اختلال داره بعد بهش اقتدار بدی...

وسواس داره. افسردگی داره.پارانوییده. عقده های حل نشده کودکی داره. زن رو جانشبن مادرش میخواد و..... اووووو ادما کلی مشکلات شخصی درمان نشده دارن که تو رابطه میارن

بعد یه عده پکیج فروش کاسب با ۴ تا جمله ی کلیشه ای انگیزشی و..‌ میخوان همه رو یجا با یه روش حل کنن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
نه کامل انجام ندادم خواهرم برام خریده تازه شروع کردم

چنتایی ازدستوراتش به منم میگی

من پول نداشتم شرکت کنم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱