2777
2789
اون که اره ولی این که از طرف کسی که از هر لحاظ ازت پایین تره رد شی و دوباره بخوای پیشنهاد بدی بش بای ...

یه چیزی بگم درگوشی یادت نگه دار

تا مجردی خودتو دست بالا ببین اگه اعتماد بنفست پایین باشه همیشه گرینه های مزخرف میاد سمتت

خودتو بالا ببین هیچوقت تحت هیچ شرایطی خودتو کوچیک نشمار

معمولا دخترها میگن نه فلانی خیلی سطحش بالاست بعدا معلوم میشه هیچ گو هی نبوده

دخترها همیشه از هر مردی برترن فقط اعتماد بنفس ندارن

بعد ازدواج هم مستقل باش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه چیزی بگم درگوشی یادت نگه دارتا مجردی خودتو دست بالا ببین اگه اعتماد بنفست پایین باشه همیشه گرینه ...

عزیزم بله درسته ولی بشناسی میفهمی کلا سطحشون بالا تر از ماس

نه اینکه من خیلی درب و داغون باشم 😂 منظورم اینه اون از لحاظ خانواده مالی ظاهر از من بالا تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بله درسته ولی بشناسی میفهمی کلا سطحشون بالا تر از ماسنه اینکه من خیلی درب و داغون باشم 😂 منظو ...

اشکالی نداره هر چقدرررم بالا باشن بازم حرفمو یادت نگه دار

من خواستگارهای خوب و توپی داشتم بختطر همین عدم عزت نفس ردشون کردم 

درحالیکه واقعیت این بود اونها ظاهرشون بزک داشت ما اصالت داشتیم 😄😄

اینو بعد ازدواج آدم متوجه میشه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چشم عزیزم🙂‍↕️

خوشبخت ترین بشی همیشه تو اوج بدرخشی ❤❤❤