2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون ابروت میره منم خیلی خودمو کشتم بهشم رسیدم ولی تهش بی آبرویی موند تو فامیل و اینکه همیشه چشم تو چ ...

عزیزم میشه تاپیک آخرمو بخونی کمکم کنی؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شرایط متفاوته یکم

مثلا؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

چقدر شبیه من 🙄😑😅

پس میدونی چی میگم خدا بگم لعنت کنه نکنه 

کلا الان حسم مرده 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حس میکنم عاشق شدم🫠

هرگز همچین اشتباهیو نکن همه تایید میکنند غلطه، فامیل خودش چیه که ازش دوست پسر یا شوهر دربیاد فقط آبروریزیه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

تصورشم بده 🫠

اگه بخواد خودش میاد شما نرو سمتش داستان میشه برات اونم تو فامیللللل

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دخترا نتونستم دونه دونه ریپلای کنم با لپ تاپ اومدم 

اکثرا حرفتون این بود که تو فامیل حرف و اینا میشه 

اسم شهرستانمونو نمیگم ولی اینجایی که زندگی میکنیم کلا این چیزا رواله کسی پشت سر کسی برا رل زدن و اینا حرف درنمیاره 

عمرا بیاد دو سال پیش پیشنهاد داد رد کردم الان کلا تو قیافس برا من

پسرا این چیزها حالیشون نیست 

کلا حیا ندارن اگه بخوان سمج میشن سرتق میشن 

پس نگو عمرااا بیاد اگه بخواد میاد 

پسرا این چیزها حالیشون نیست کلا حیا ندارن اگه بخوان سمج میشن سرتق میشن پس نگو عمرااا بیاد اگه بخواد ...

اون که اره ولی این که از طرف کسی که از هر لحاظ ازت پایین تره رد شی و دوباره بخوای پیشنهاد بدی بش باید دیگه عاشق طرف باشی این که عاشقم نیس نهایت خوشش میاد ازم