2777
2789
عنوان

به شوهرم الکی بگم رفتم دکتر

670 بازدید | 40 پست

توی تاپیک قبلم گفتم که بهم گفت پول ندارم که بری دکتر 

اینم بگم عقدم و تا الان ی بار با اون نرفتم دکتر اولین بار خاستم برم دکتر قبلا هم ی بار میخاستم برم دندون پزشک که گفت پول ندام کنسل کردم الان هم دوباره بهم پول نداد دعوامون شد گفت وقتی اومدی شهرمون میبرمت خودم ی دکتر خوب گفتم الان چشمام درد میکنه شاید حالا حالاها نیام فردا میرم 

ولی فردا پولی ندارم که برم الکی بگم رفتم که فکر نکنه منتظر اونم یا پولشم ؟ یا بگم راستشو بگم چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دروغ گفتن و رفتارهای نمایشی مشکلتون حل نمیشه

اگر توانایی مالی ندارن برای تشکیل زندگی مشترک عجله نکنید و سعی کنید شاغل بشید

اگر هم این توانایی رو دارند اما برای این موارد خیلی مهم هزینه نمیکنند،واضح و محترمانه در موردش صحبت کنید و مسئولیت پذیری ایشون رو بسنجید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ی مدتی سر کار بودم تاپیک قبلمم گفتم که بزور ماهانه ی تومن بهم میده

حتما دوباره برو سر کار که خانوم خودت باشی و التماس نکنی.

اگر می خواهی خرج کردن برای زنو بهش یا بدی این راهش نیست. این مدلی حالت التماس داره! اونم که عمدا خودشو زده به اون راه. این مرد ازوناست مه با قطره چکانی پول دادن کنترلت می کنه.  

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685