2777
2789

متولد ۸۷یی‌ الان بفکر درست‌ باش اینم یادت میره

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من شمارو با پوست و گوشت و استخونم درک میکنم اما بذار به جای برادر کوچیکترت یه چیز رو بهت بگم که شاید خودمم خیلی با خودم کلنجار رفتم تا تونستم باهاش کنار بیام :

تو لیاقت کسی رو داری که قدر محبت و عشقت رو بدونه .

[QUOTE=388020219]قدر خودتون رو بدونید انسان های عاشق انسان های پاکی هستن . شما لایق بهترین ها هستید ...

میفهمه . بهش بفهمونید .

من میفهممتون . خیالات و تصوراتتون از اون ادم رو بریزید دور و به واقعیتش نگاه کنید که به شما توجهی نداره .

ترو ب قران‌اینو گزارش بزنید ابروم داره میره زندگیم رو هواس😭دردتون ب جونم نی نی سایتیا بهتون پناه اوردم این ی باار نا امیدم‌نکنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15725228/با-سلیقه-های-سایت-میشه-بیاید-عکس-کفشامو-ببینید-نامزدم-میگه-اینا-برا-پیره-زناسس

بسوزد زندان سوخت جیگرم .خروسم پدرشد و من هنوز