2777
2789
عنوان

فرش جهیزیه

71 بازدید | 11 پست

سلام فرش جهیزیه ب پای خانواده دختر باشه کلا فقط دوجفت فرش میخرن؟یا برای اناق خوابا و اشپزخونم میخرن؟؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بستگی به دلخواه خودشون داره

😑ینی چی؟؟ینی فقط یه جفت میخرین؟ اشتباه زدم بالا دوجفت😅

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما پذیراییمون یه فرش میخورد 

یه 9 متری پذیرایی

یه 9 ماری اتاق

یه شش متری اتاق تخت خواب 

یه 6 متری اشپزخونه 

یه سه متری راهرو 

یه کوچیک پادری 

اینارو خودمون خریدیم همرو یعنی طرف عروس

ن یعنی بخوان میخرن ،نخوان هم نمیخرن ،بایدی نیست

عزیزم الان فرش به پای منه مادرم میکه من فقط یه جفت برای پذیرایی میخرم😑درحالیکه روزی ک اومدن صحبت نکفتن همسرم بخره و ایشونم توان ندارن چون سرویس چوب کامل ب پاش بود و لوازم بزرگ جهیزیه

والا ما پذیراییمون یه فرش میخورد یه 9 متری پذیرایییه 9 ماری اتاقیه شش متری اتاق تخت خواب یه 6 متری ا ...

مادرمن میکه نمیخرم😑قرارنبست کل خونتو من فرششو بخرم

عزیزم الان فرش به پای منه مادرم میکه من فقط یه جفت برای پذیرایی میخرم😑درحالیکه روزی ک اومدن صحبت نک ...

عیب نداره اتاقات رو به شوهرت بگو موکت کنه ،فرش اشپزخونه هم واجب نیست خیلیا نمیندازن  بعدا پول دستتون بود بخرید

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نه دیگه وقتی کل سرویس چوب ولوازم بزرگ رو خریدن ناحقی نکنید بخرید فرش هارو

اینم شانس منه همیشه تو همه چیز برمن کم میزارن

عیب نداره اتاقات رو به شوهرت بگو موکت کنه ،فرش اشپزخونه هم واجب نیست خیلیا نمیندازن بعدا پول دستتون ...

صفرصفریم تازه مبل خریدیم فقط کلاف خامش۸۴تومن شد

هنوز نتونستیم بدیم ازاینور پول پارچه و رنگش و فومش مونده 😑سرویس خوابمون مونده عروسیمون مونده پول اجاره خونه مونده  یه موکت خوب الان خیلی گرونه