2777
2789
عنوان

کیا سی سال دارن

147 بازدید | 20 پست

من ۳۳ سالمه دخترم ۱ سالشه حس پوچی می کنم ناامیدم هز کاری میخوام انجام بدم زود ناامید میشم میرم سراغ یه کار دیگه احساس می کنم خیلی زود سنم رفت بالا و به هیچی نرسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳۶ و ۳۷  سالمه .یک بچه دارم .

ولی الان اوضاع رو میبینم . میگم خوب شد من شاغل نشدم :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا؟

خانمهای شاغل میان منو میخورن . منم اونارو میخورم دعوا میشه .

نمیتونم بگم . خودشون بهتر میدونن اوضاعشون چیه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من ۳۲ سالمه بچه بزرگم ۱۴ سالشه بچه وسط ۱۰ و بچه اخر ۷ احساس پوچی دارم چون شوهرم هیچکار نذاشت بکنم ن ...

من دخترم یک سالشه میخواستم یه بچه هم بیارم پشت سر هم باشن شوهرم نذاشت گفت ۲ سالش بشه حس می کنم باقی عمرم باید بره بچه داری 

ولی به نظرم شما بچه هات بزرگه میتونی کار سرو کنی

من دخترم یک سالشه میخواستم یه بچه هم بیارم پشت سر هم باشن شوهرم نذاشت گفت ۲ سالش بشه حس می کنم باقی ...

دقیقا همین باقی عمرت میره پای بچه داری من دقیقا ۱۴ سال فقط بچه داری کردم 

سر کارهم شوهرم اصلا نمیزاره برم 

بیرون رفتن کارا ضروری هم بزور میزاره برم 

خیلی ناامید هیچی زندگی نکردم

خانمهای شاغل میان منو میخورن . منم اونارو میخورم دعوا میشه .نمیتونم بگم . خودشون بهتر میدونن اوضاعشو ...

نمیدونم ولی به نظرم شاغل بودن خیلی خوبه به آدم روحیه میده حست به خودت بهتر میشه و این احساس نداری که کل عمرت برا همسر داری و بچه داری رفته بعد ها هم پیر شدی از بچه ت انتظار بیجا نداری ولی الان من به شدت افسردام 

نمیدونم ولی به نظرم شاغل بودن خیلی خوبه به آدم روحیه میده حست به خودت بهتر میشه و این احساس نداری که ...

فقط  یه طوری نباشه  که بعدنا بگی  کلی کار کردم زحمت کشیدم و کمردرد و ....گرفتم .  پول و درآمدمو شوهرم خورد یه ابم از روش و... .....  

این مورد رو خیلی زیاد میبینم  الان .‌

فقط یه طوری نباشه که بعدنا بگی کلی کار کردم زحمت کشیدم و کمردرد و ....گرفتم . پول و درآمدمو شوهر ...

اونم هست ولی همه ک یک جور زندگی نمی کنن همه شوهرا هم اینجور نیستن  یکی خانه داری براش خیلی بهتره یکی شاغل بودن 

دو نفر با هم زندگی می کنن چه ایرادی  داره به همسر کمک کنی ولی درک متقابل هس