2777
2789
عنوان

بهش شک کردم

230 بازدید | 24 پست

سلام خوبیدت را خدا کمکم کنید من واقعا ناراحتم از شوهرم چیزی ندیدم ولی چند وقتیه بهش شک کردم از بعضی رفتارا شوهرم پنجشنبه ها تعطیل ولی میره واسه اضافه کار الان من همش میترسم رفته باشه جایی دیگه الان ک زنگ زدم زود گفت سرکارم دو ساعت دیگه میام باشه خداحافظی کرد در صورتی ک هر روز اینقدر با عجله حرف نمیزنه حالا من چطور بفهمم الان کجاست😢😢😢😢😢

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بد به دلت را نده،  اگه چیزی ندیدی الکی چرا خودتو اذیت میکنی

اخه چرا اینقدر با عجله حرف زد 😣

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

این شکا تو حاملگی طبیعیه منم همیشه شک دارم هورمون بدنت بهم ریخته ب همه چی بدبینی و حساس زودرنج سعی کن این فکرا از خودت دور کنی وقتی چیزی ندیدی.... ب نی نی نازت فکر کن

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
این شکا تو حاملگی طبیعیه منم همیشه شک دارم هورمون بدنت بهم ریخته ب همه چی بدبینی و حساس زودرنج سعی ک ...

واقعا انشاالله 😐ک از بارداری باشه

پاشو به یه بهونه ایی برو محل کارش اینقدر خودت رو عذاب نده لااقل اینه شاید ناراحت بشه اما شما به ارام ...

نمیشه اصلا از حراست نمیزارن من وارد بشم چون تو صداو سیماست

شاید کار داشته واقعا،  شوهر منم نهایت سی ثانیه حرف میزنه،  یه بار که رفتم محل کارش دیدم تو ...

کاشکی اینجور باشه

زنگ بزن به محل کار از اونجا باش صحبت کن خیالت راحت بشه 

تلفن نداره محل کارش