2777
2789
عنوان

شک داشتن

117 بازدید | 15 پست

سلام وقتتون بخیر ، راستش دوماه پیش فهمیدم همسرم بهم خیانت میکنه خلاصه با واسطه و قول و‌پشیمونی ی شانس دیگه بهش دادم تقریبا بعد ده روز باز فهمیدم همسرم از ی طریقی بهش پیام میده و درارتباطه باز دپباره قسم خورد و گفت برای تموم کردن بوده و اینا میدونه گوشیشو‌چک‌میکنم کلا پاک میکنه همه چیو ولی من مطمنم باز یه کارایی میکنه من‌چطور مطمئن بشم؟از خونه اصلا نمیتونم برم بیرون بچه کوچیک دارم پیش کسی نمیمونه و اصلا شرایط بیرون رفتن ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته که جدا میشم بدپن یک لحظه تردید

تو ماشینش شنود بزار . یا روی گوشیش. به ی نفر پول بده تعقیبش کنه . البته یجوری که متوجه نشه چون اگه کاری نکنه بفهمه شما شک داری دلخور میشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

تو ماشینش شنود بزار . یا روی گوشیش. به ی نفر پول بده تعقیبش کنه . البته یجوری که متوجه نشه چون اگه ک ...

روی گوشیو چطور بزارم؟البته گوشبو امکان نداره باهاش کار کنه شاید یکی دیگه داشته باشه، اینکه کارشم نمایشگاه ماشینه هر لحظه یه ماشینو میبره ،متاسفانه خیلی زرنگترز منه فقط ی خطا کرده بود پیامارو پاک کرده بود دوتاش تو سطل زباله مونده بود بر اساس اونا من هیچکاری نمیتونم بکنم مدرک ندارم نمیتونم حضانت بچمو بگیرم 

روی گوشیو چطور بزارم؟البته گوشبو امکان نداره باهاش کار کنه شاید یکی دیگه داشته باشه، اینکه کارشم نما ...

بچت  چن سالشه عزیزم 

مردا خیلی زرنگن وقتی هم لو میرن زرنگ تر میشن . پس بهترین راه اینه یکی بره دنبالش کنه چن روزی . لباسی وسیله یک خاصی چیزی نمی بره با خودش هرروز؟ یجور شنود هست خیلی کوچیکه میشه هرجایی بزاریش 

یکسالو دوماهشه

عزیزم چقدر کوچیکه خدا همیشه کنار خودت حفظش کنه برات💚 تا هفت سالگی حضانتش با خودته عزیزم بعد اونم مطمئن باش شوهرت نمیتونه نگهش داره 

چجوریه چطور تهیش کنم

بزن گوگل عزیزم مدال و قیمتاش ببین یا از دیوار سفارش بده یا از شیپوری دیجی کالایی جایی . من یبار دوربین گرفتم از گوگل مشخصات درآوردم از دیوار سفارش دادم 

عزیزم چقدر کوچیکه خدا همیشه کنار خودت حفظش کنه برات💚 تا هفت سالگی حضانتش با خودته عزیزم بعد اونم مط ...

میدونم عزیزم اما پدر شوهرم وقتی رفته بودم میگفت حتی فک نکن یروز بزارم نوم پیشت میمونه و مطمنم میتونن ازم بگیرنش من فقط مدرک باید داشته باشم

میدونم عزیزم اما پدر شوهرم وقتی رفته بودم میگفت حتی فک نکن یروز بزارم نوم پیشت میمونه و مطمنم میتونن ...

عزیزدلم قانون نمیتونن عوض کنن . مگه اینکه غیر قانونی بگیرن ک اونجوری میتونی شکایت کنی حضانت دائم هم بگیری . ولی فداتشم اول از خیانتش مطمئن شو بعد فکر طلاق باش . نزار با ی شک خودت و زندگیت داغون بشین