2777
2789
عنوان

یعنی زندگی من بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 174 پست
خب اراده کن. وزن کم کن فرم صورتت می تونی بری دکتر تخلیه بوتال کنی. زاویه سازی بدی ،این چیزای ،پیش پا ...

نه نمیخوام عملی باشم صورتم نقص هاش زیاده با یه ذره کار درست نمیشه خب میدونی مشکلم اینه 

هیچی نمیخورم بخدا که لاغر شم 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همين كه رفتي فرهنگيان از شانساي بزرگ زندگيته اگرم خودت عقيده داري زشتي البته من فكر ميكنم هيچكس زشت نيست ولي چه بهتر چون زشتا خوش شانسن و حضرت زهرا براشون نماز خونده  ، سنتم كه كمه  ، اين همه مزايا داري

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

منم چندسال پیش قبول شدم معلمی اونم کودکان استثنایی وای برام عین عذاب بود ولی مجبورم کردن برم بهترین سالای عنرم تو محیط ا ونجا گذشت بااینکه الان اومدم بیرون همیشه غمش باهام میفهمم چی میگی

حالم از دنیا و آدماش بهم میخوره همش ناعدالتی 👩‍🦯👩‍🦯

منم همینطور 

چه ناعدالتی حس کردی؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

کاری به رشته و قیافه خاستگار ندارم..همینکه گفتی یه خانواده معمولی داری از خیلی ها جلوتری یکیش خودم یه خانواده ای عجیب قریبی دارم همش میگم کاش پرورشگاهی بودم بدون هیچ خانواده ای! واقعا مایه ی خجالتن

همين كه رفتي فرهنگيان از شانساي بزرگ زندگيته اگرم خودت عقيده داري زشتي البته من فكر ميكنم هيچكس زشت ...

هرچی خدا بخواد 

والا انقدر سخت به همینجا رسیدم که پر از غم و کدورتم

منم چندسال پیش قبول شدم معلمی اونم کودکان استثنایی وای برام عین عذاب بود ولی مجبورم کردن برم بهترین ...

هعی خواهر 

الآن چه میکنی؟

کاری به رشته و قیافه خاستگار ندارم..همینکه گفتی یه خانواده معمولی داری از خیلی ها جلوتری یکیش خودم ی ...

خیلی از خانواده ام دلگیرم ننوشتم اینا رو

هرچی خدا بخواد والا انقدر سخت به همینجا رسیدم که پر از غم و کدورتم

نه اين حرفارو نزن. درستو خوب بخون  آينده پيش روته عزيزم غم يعني شيطان. از خودت دورش كن

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
هعی خواهر الآن چه میکنی؟

چند سال پیش یهو دچار افسردگی شدم حالم بد بود همشیاد اونجا و عذاب هایی ک تو اون مدرسه کشیدم می افتادم احساس پوچی شروع کردم دوباره درس خوندن یه کار جدید شروع کردم حالم بهتر شد ولی خب....

نه اين حرفارو نزن. درستو خوب بخون آينده پيش روته عزيزم غم يعني شيطان. از خودت دورش كن

دعا کنید برام خیلی زیاد خیلی 

دعا کنید آروم شم تروخدا 

چند سال پیش یهو دچار افسردگی شدم حالم بد بود همشیاد اونجا و عذاب هایی ک تو اون مدرسه کشیدم می افتادم ...

عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشید