2777
2789
عنوان

یعنی زندگی من بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 174 پست
و کات گونه اگه چاقی لاغر کن اینا کار داره ؟؟؟

لاغر تر شدم همین دو سه ماه 

داغون شدم 

حالم خوب نمیشه

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس بذار

انلاینی؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

من دوستی دارم که دقیقا عین پسرهاست. انقدر دختر خوبیه، ماهه، مهربونه، باشعوره، ولی زیبایی نداره متأسف ...

والا نمیدونم چرا حس شادی ندارم

منم الان وضعیتم مثل تو 

عین خوره دارم خودمو میخورم

۲۵سالمه کارشناسی زیست از دانشگاه مزخرف پیام نور

الان لیسانس و بیکار تو خونه دارم میخونم سال دیگ ارشد شرکت کنم ایا استخدام جاییی بشممم یانه 

چندسال ادمین اینستاگرام بودم بخاطر کنکور الان رها کردم

منم وزنم زیادع هرکار میکنم کم نمیشه

مامانم کلا ماهی ی تومن پول تو جیبی میده 

ماشین نداریم تفریح بریم

بابام یه اشغال ب تمام معناس وقتی خونس پامو از اتاقم بیرون نمیذارم

خواستگارام باب دلم نیستن 

دورابطه ناموفق داشتم 

منم ازهمه چی سیر شدم حس میکنم خیلی سطح پایینم😭💔

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
۲۳ سالمه ولی پشتوانه صفرطاقت زخمای زندگی رو ندارمچیکار کنم؟ موهامو ببینین همش ریخته

چقدر منی تو....درکت میکنم که چه احساسی داری ولی بهت بگم که زمان بگذره و اوضاعت بهتر بشه میبینی دوباره روحیه ات قوی شده....من تازگی ها روانپزشک میرم و دارو میخورم ...حالم بهتر شده....حتما تو هم برو روانپزشک ...فقط خودتی که میتونی خودت رو نجات بدی....پشتوانه ات خدا باشه و خودت....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

هیچ وقت ناشکری خدارو نکن، خدا به وقتش برات جبران میکنه اینو با چشم خودم دیدم که میگم در ضمن اینکه رف ...

من میتونستم پرستاری برم شاید اون بهتر بود نمیدونما 

مرسی عزیزم