2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مگه کسی هست از این هم ناراضی باشه؟هرچند خودم ندارم ولی یکی از فامیلا داشتن،چندتا عکس گرفتم محشر بود

سلام عزیزم مطمئنی الترا نبود اف ای بوده؟؟ چون من خوئم میخوام اس 24 اف ای رو بگیرم دارم تحقیق میکنم که مطمئن باشم موبایل خوبیه؟

من دارم راضیم ازش قبل عید گرفتمدوربینش محشره واقعادر کل من راضیم عزیزم

منم میخوام بگیرم پیشنهادش میکنین؟؟ چون بین ایفون 14 و این موندم همه میگن اس 24 اف ای عالیه دوربینشم میگم خوبه شما  تاکید میکنی؟

منم میخوام بگیرم پیشنهادش میکنین؟؟ چون بین ایفون 14 و این موندم همه میگن اس 24 اف ای عالیه دوربینشم ...

اره عزیزم دوربینش خیلی خوبه من کاملا راضیم

حتی به نظرم دوبینش با ایفون برابری میکنه

هم من دارم هم پدرم هر دومون راضی هستیم

اره عزیزم دوربینش خیلی خوبه من کاملا راضیمحتی به نظرم دوبینش با ایفون برابری میکنههم من دارم هم پدرم ...

هیچ مورد خاصی نداره؟؟؟ من فقط یکم برای دوربینش دل میزنم میگم شاید خوب نباشه دوربین برام خیلی مهمه

هیچ مورد خاصی نداره؟؟؟ من فقط یکم برای دوربینش دل میزنم میگم شاید خوب نباشه دوربین برام خیلی مهمه

خیالت از دوربین راحت باشه عالیه

دور و اطرافت کسی نیست این گوشی رو داشته باشه ؟چون ببینی قطعا خودت به کیفیت دوربینش پی میبری

تو یوتویوب هم سرچ کنی فکر میکنم بررسی این گوشی رو گذاشته باشن و کیفیت دوربینش رو نشون بدن

خیالت از دوربین راحت باشه عالیهدور و اطرافت کسی نیست این گوشی رو داشته باشه ؟چون ببینی قطعا خودت به ...

نه هیچ کس نیست اخه من تصمیم ایفون 14 بود قیمتارو بپرسیدم میخواستم بگیرم خود فروشندش اشنا بود گف چرا نمری سری اس بگیری گفتم برای الترا توانایی مالیشو ندارم گفت خوب اس24 اف ای رو بگیر همه چیش اوکیه و اصلا من نمیدونستم همچین موبایلی هم هست اطرافیانم یا ایفون دارن یا شیائومی منم این وسط گیرکردم که کدومشو بگیرم  

نه هیچ کس نیست اخه من تصمیم ایفون 14 بود قیمتارو بپرسیدم میخواستم بگیرم خود فروشندش اشنا بود گف چرا ...

از فروشنده نمیشد درخواست کنی کیفیت دوربینش رو ببینی؟

من زمانی که میخواستم بیگیرم خودم فروشنده گوشیش همین بود قشنگ همه چیز رو بهم نشون داد مخصوصا کیفیت دوربین رو

از فروشنده نمیشد درخواست کنی کیفیت دوربینش رو ببینی؟من زمانی که میخواستم بیگیرم خودم فروشنده گوشیش ه ...

نه درخواست نکردم خودش موبایل دستش اس 24 الترا بود گفت 15 پرو مکس داشتم فروختم اینو برداشتم از هر زاویه عالیه نمیدانم دیگه باید خیلی بررسی کنم هوش مصنوعیش چطورخ شما استفاده میکنی ازش؟

نه درخواست نکردم خودش موبایل دستش اس 24 الترا بود گفت 15 پرو مکس داشتم فروختم اینو برداشتم از هر زاو ...

والا اگر خود گوشی هوش مصنوعی داشته باشه رو نمیدونم

ولی برنامه gemini  و chat GPT رو تو همون گوشی دارم اوکیم بااهاشون

تو خود گوشی ها بدون نصب برنامه هم وجود داره؟

سلام عزیزم مطمئنی الترا نبود اف ای بوده؟؟ چون من خوئم میخوام اس 24 اف ای رو بگیرم دارم تحقیق میکنم ک ...

سلام گلی خوبید؟

والا عزیزم زیاد با گوشیه کار نکردم فقط چندتا عکس گرفتم باهاش و عکساش محشر بود 

اگر موبایل خودم بود بیشتر کمکتون میکردم ببخشید 🌺

🦋؛