liliffffff مدیر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 177 عنوان سرطان aml | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 23 پست دوستان شوهرم چند وقتیه فهمیدم دچار این بیماری شده .کسی اطلاعاتی داره ازش؟ شوهرم ۲۹ سالشه 1404/04/20 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گودگرلgoodgirl عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 516 نه نداریم. همشم داروی خارجی میگیریم هرچند ونتوکلاکس بد گیر میاد کلااما پیوند خانوادش بهش نخوردن .. ت ... خداروشکر از فامیل و اینا تلاش کنید گیر بیاد براش انشالله توی نوبت منتظر نباشید زیاد
liliffffff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 177 خداروشکر از فامیل و اینا تلاش کنید گیر بیاد براش انشالله توی نوبت منتظر نباشید زیاد خداکنه .. ببخش اگ ناراحتت کرذم با سوالام ..شبت بخیر
گودگرلgoodgirl عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 516 خداکنه .. ببخش اگ ناراحتت کرذم با سوالام ..شبت بخیر نه اصن این چیزا ناراحتی نداره اینا به زندگی عادی این مسایل رو داره هزار تا سختی توی زندگی پشت سر گذاشتم همش هم حکمت خدا توش بوده
گودگرلgoodgirl عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 516 خداکنه .. ببخش اگ ناراحتت کرذم با سوالام ..شبت بخیر تو ناراحت نباش بزار کنار همسرت باشی تا اون هم حالش خوب باشه تو کنارش باش الان دیگه سرطان خیلی فراگیر شده اکثر خانواده ها درگیرن
liliffffff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 177 نه اصن این چیزا ناراحتی نداره اینا به زندگی عادی این مسایل رو داره هزار تا سختی توی زندگی پشت سر گذا ... اره دقیقا . کلا نه اینکه خودمون تازه فهمیدیم یکم حساسم .. میترسم نکنه کسی ناراحت شه
گودگرلgoodgirl عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 516 اره دقیقا . کلا نه اینکه خودمون تازه فهمیدیم یکم حساسم .. میترسم نکنه کسی ناراحت شه نه ناراحت نباشین من اون موقع روحیم خیلی خوب بود الان که اکثر مشکلاتم حل شده بی حوصله تر شدم
liliffffff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 177 تو ناراحت نباش بزار کنار همسرت باشی تا اون هم حالش خوب باشه تو کنارش باش الان دیگه سرطان خیلی فراگیر ... ممنون عزیزم چشم. امیدوارم تو زندگیت به بهترینها برسی و همیشه شاد و قوی باشی .اره اصلا همه درگیرن
liliffffff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 177 نه ناراحت نباشین من اون موقع روحیم خیلی خوب بود الان که اکثر مشکلاتم حل شده بی حوصله تر شدم روحیه شوهرم خوبه خداروشکر.. تو از پس این مشکل براومدی پس بازم بجنگ برا زندگیت
گودگرلgoodgirl عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 516 روحیه شوهرم خوبه خداروشکر.. تو از پس این مشکل براومدی پس بازم بجنگ برا زندگیت خداروشکر کلا سخت نگیر از آدم های بی اطلاع هم سوال نپرس فقط خودت کار درست رو بکن همین