2777
2789

بچه ها اولا ببخشید ولی من پیجش رو ندارم اینو دوسال پیش خونده بودم و الان اومد توی ذهنم خواستم بهتون بگم اسم پیج یادم نیست!

بچه ها دیدین که میگن وقتی بارون میاد دعاها اجابت میشه؟وقتی میرید حموم ارزوهاتون رو توی دهنتون بیارین و انرژی های منفیتون خودش از بین می‌ره!اب حامل حافظه است کافیه یه کاسه تبتی اصل بخرین و کنار آب شروع کنید به چرخوندن با فاصله!اونوقت می‌بینید قطرات آب چطوری به رقص درمیان!وقتی میرید دوش بگیرین ارزوهاتون رو توی ذهنتون بیارین

و یچیز دیگه ای که هست اینه که اکثر آدما اینو نمیدونن ولی هر آدمی با توجه به ماه تولدش به عنصر داره(آب و آتش و..)بزنید گوگل مثلا عنصر ماه بهمن....

اگه موقع ی دعا و آرزو کنار عنصر خودتون دعاتون رو به زبون بیارین زودتر بهش می‌رسید

شماها هم اگه چیزی بلدین بگین

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

منم خوندم اینارو قبلا، حتی تجربه هم کردم، اما میدونی وقت روح و ذهنت اروم نباشه نمیتونی ارتعاش خوب بفرستی

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عنصرم باده، چجوری دعاکنم

باید بری کوه

وقتی باد شدید میورزه شروع کن به دعا

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

منم خوندم اینارو قبلا، حتی تجربه هم کردم، اما میدونی وقت روح و ذهنت اروم نباشه نمیتونی ارتعاش خوب بف ...

اینکه خیلیییییی مهمه

باید با مدیتیشن تقویتش کنی هرروز

ذهن مثله عضله است همون‌طور که برای بدن باشگاه میریم و ورزش میکنیم باید برای ذهن هم مدیتیشن انجام بشه به مرور زمان بعداز چندماه تقویت میشع

اینکه خیلیییییی مهمهباید با مدیتیشن تقویتش کنی هرروزذهن مثله عضله است همون‌طور که برای بدن باشگاه می ...

واقعا روحم پر از غمه

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
واقعا روحم پر از غمه

درست میشه انشالا

به خودت تلقین نکن

زندگیا همش در از دردن 

باید خودت حال خودتو خوب کنی

بستگی داره ب اعتقاد باور ایمان فرد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر