2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم الله 😂😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چقدر بی احساس بود چرا اینجوری کرد

قبلش دعوا کردیم چون گفت چرا رفتی هیعت  بعداومدم خونه گفت الان درستت میکنم قبل از اینک اون چیزی بگ  گفتم خاستگار دارم گفت بشوت نبینمت 

بد موقعه گفتی ولی کار خوبی کردی این چرا اینقدر بی اعصاب بود

میدونی خیلی اذیتم کرده برالج من میره چت میکنه بادخترا  ایندفه هم میخاست همین کارو کنه  من زودتر گفتم از کارات خسته شدم  تحمل خیانت ندارم  برو   بلاکش کردم پیام معمولی داد فحش داد ک ارزش نداری بمونم خدافظ بعدش درخواست داد باز     این یعنی چی 

میدونی خیلی اذیتم کرده برالج من میره چت میکنه بادخترا ایندفه هم میخاست همین کارو کنه من زودتر گفتم ...

دو قطبیه

و ادم متعهدی نیست

اصلا برات سم مطلقه

بهترین کارو کردی

هم دوستت داره هم انگار سادیسم داره

دو قطبیهو ادم متعهدی نیستاصلا برات سم مطلقهبهترین کارو کردیهم دوستت داره هم انگار سادیسم داره

اره بخدا افسردگی گرفتم  ۵ روز کاتم راحتم  نمی بینم چکارمیکنه  هرشب اشکمو درمیورد  بارفیقاش دختر میبرن بیرون  اخرشب زنگ میزد ک من دوست دارم وعشقمونفسم میکرد وگریه میکرد   دیدم تکلیفش معلوم نی  انفالووبلاک کردم  ولی هنوزم دوسش دارم چیکارکنم شمابگو

اره بخدا افسردگی گرفتم ۵ روز کاتم راحتم نمی بینم چکارمیکنه هرشب اشکمو درمیورد بارفیقاش دختر میبر ...

الا این حس غمگین بودنت و بپذیر 

ولی خودتو با ارزشتر از همچین رابطه ایی بدون

تو لیاقتت بیشتره عزیزم

چطور میتونی تحمل کنی عشقت با یه دختر دیگه بره  صحبت کنه

من اگه بودم اتیشش میزدم

و اینو بدون اون یا اینقدر عاشق نبود که چشمش جز تو کسیو نبینه یا به بلوغ فکری نرسیده بود در هر صورت بهترین کارو کردی