2777
2789
عنوان

پوست چرببببب

38 بازدید | 5 پست

سلام به همگی... 

من پوست چربی دارم ولی کلا بعد یه مدت پوستم پوسته پوسته میشه. برای منافذ باز پوست هم کرم زدم هم سرم ولی هیچی به هیچی، فیشیال هم رفتم باز هم منافذ پوستم بازه هم جوش های سرسیاه یا نمیدونم اینا چیههههه، هم روی بینیم هست هم روی پیشانی و گونه..... حتی گفتم موعه، وکس و بند رو هم انجام دادم که کنده بشه، باز سیاههههه چیکار کنم بخدا دیوونه شدم دیگه خیلی وقته درگیر این مشکلم و نمیدونم دیگه چیکار کنم.. کمکم کنیددددد

امتحان کردم، البته نه توی کلینیک، با محصولات لایه‌بردار ملایم توی خونه انجام دادم. اسیدهایی مثل سالیسیلیک و ماندلیک خیلی خوب بودن برای کنترل چربی و باز شدن منافذ. بعد از یکی دو هفته، پوستم کمتر براق شد و جوش‌های ریز کمتر دراومدن.
یه برند اسپانیایی پیدا کردم که اسیدهاش خیلی خوب جواب دادن، مخصوصاً برای پوستای چرب و مستعد جوش. 

"من از محصولات سیمیل دایت استفاده کردم، تو سایت simildiet.ir هستن. تخصصی کار اسید می‌کنن و مشاوره‌شونم رایگانه."

منم پوستم چربه باید همیشه رسیدگی کنی و روتین هرروزه داشته باشی .اول اینکه شوینده.مرطوب کننده.ضدافتاب.مخصوص نوع پوستت بگیر.اگه ارایش میکنی میسلار و تونر هم میخوای.برای جوشای سرسیاهم یا باید بری فیشیال تخلیه شون کنه یا خودت با دست یا ماسک تخلیه کنی.اگه باز بیشتر میخوای رسیدگی کنی ماسک ها و سرم ها هم به روتینت اضافه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پوستم چربه باید همیشه رسیدگی کنی و روتین هرروزه داشته باشی .اول اینکه شوینده.مرطوب کننده.ضدافتاب ...

اینکارا رو کردم... هنوزم روتین پوستی انجام میدم ولی انگار نه انگار... منافذ پوستم به شدت بازه و تا الان هیچ چیزی برای این مشکل پیدا نکردم