2777
2789
عنوان

خدمتکار من

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 27 پست
باید اجازه می‌گرفت

😐

ن پس 

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 بدنسازی نمیرم. سپردمش به خودت اوس کریم، تو بساز، تو بسازی قشنگتره😂

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یه روزه اومدی سایت داری از فانتزیات میگی 😁

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

وای چقدر پرو و طلبکارن اینا 

ما چندسری نظافتچی اوردیم خداروشکر اصلا اینجوری نبودن، اتفاقا انقدر با درک و ملاحظه بودن که ما خودمون بدون اینکه بگن چند دست لباس نو و وسایل براشون کنار گذاشتیم آخر کار دادیم ببرن  

می‌گفتیم مگه تو گوشش میرفت میگفت باشه باز کار خودشو می‌کرد دیگه عذرشو خواستیم باورت نمیشه وقتی گفتیم ...

بعد شما که بهش گفتی کجا برو سرکار  

به نظرم برو داخل یک خونه دیگه برای کلفت  

می‌گفتیم مگه تو گوشش میرفت میگفت باشه باز کار خودشو می‌کرد دیگه عذرشو خواستیم باورت نمیشه وقتی گفتیم ...

خو میگفتی برو یک خونه دیگه برای کلفتی به نظرم اینطور جواب میدادی بهتر بود

خو میگفتی برو یک خونه دیگه برای کلفتی به نظرم اینطور جواب میدادی بهتر بود

چقدر بی ادبی! 

کلمه (کلفتی) یه کلمه ای که برای توهین و تحقیر استفاده میشه 

نباید برگردی به طرف اینطوری بگی! 

بگو یه جای سر بزنید برای کار و ....