2777
2789
عنوان

چادری ها بیایین

448 بازدید | 49 پست

چادرم دانشجویی بود گفتم کشش می‌کشه رفتم چادر عربی بدون کش گرفتم ولی خیلی سنگینه من به چادر خیلی سبک میخوام که نکشه موهام و نمیدونم برای شما هم سنگینه؟ 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

چه جنسی خریدی جنسش مهمه، من چادر عربی دارم با اینکه گاهی استفاده میکنم ولی اصلا سنگینی نداره جنسش ازیناست که یخورده لیزه ولی براق نیست نمیدونم چی میگن

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چادرم عربیه نگین داره سنگینه ولی دیگه عادت کردم کن کن بخر

کن کن میگن نخ کش میشه 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

چه جنسی خریدی جنسش مهمه، من چادر عربی دارم با اینکه گاهی استفاده میکنم ولی اصلا سنگینی نداره جنسش از ...

برای من براقه 

من همیشه چادر عربی میپوشم بدون کش شاید جنسش خیلی سنگینه برا شما

عع جنس واسه شما چیه برا من از این براقاس

کن ‌کن؟

فکر کنم همین باشه ناخن میکشم بهش نخ کش میشه 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

حتما جنس ژورژت خریدی که سنگینه

براقه

عع جنس واسه شما چیه برا من از این براقاس

مآل من ژورژت انقدم سبکه 

ولی چادر عربی کلن از همه چادر قشنگتره 😍

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding