manzareyeziba مدیر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 2934 عنوان هوای شهرتون چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست دیشب این موقع تاپیک زدم گرد و خاک ولی امشب داره نم نم بارون میاد.خدایا شکرت( ساکن اطراف کرجم) خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را... 1404/04/20 | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manzareyeziba مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 2934 گرم و اینکه ابمونو قطع کردن نمیشه کولرم زد🤦 اوهوم.چه بد .ما تا بحال زیاد قطعی آب نداشتیم ولی امروز پیامک برامون زدند که از فردا به مدت دو ساعت قطعی برق داریم.خدا بخیر بگذرونه خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
monroe عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 2683 اوهوم.چه بد .ما تا بحال زیاد قطعی آب نداشتیم ولی امروز پیامک برامون زدند که از فردا به مدت دو ساعت ق ... من پایین شهر تهرانم و هروز خدا برقمون دو ساعت میره و ابمونم هرازگاه میره یعنی روانی شدم:/ تجربه گُرگت میکنه :)
فارد عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 765 اینجا سرده منم منتظرم اینجا گرم بشه تا حداقل یکم جونمون گرم بشه اینجا همش سرده انگار نه انگار که تابستونه بخدا هفته پیش با پالتو رفتم خیابون
manzareyeziba مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 2934 اینجا سرده منم منتظرم اینجا گرم بشه تا حداقل یکم جونمون گرم بشه اینجا همش سرده انگار نه انگار که تاب ... ساکن کجایید مگه؟ خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
tanha1395 عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 161 اینجا سرده منم منتظرم اینجا گرم بشه تا حداقل یکم جونمون گرم بشه اینجا همش سرده انگار نه انگار که تاب ... حتما اردبیلی منم اردبیلم متنفرم از هواش