ببخشیدا ولی وقتی به اونا میگی دلقک خودت تو یوتیوب چنل داری ؟ چنتا فالوور داری ؟ میا پلیز و کوروش هم چنل دارن هم آهنگ میسازن هم پادکست دارن کومان هم هم چنل داره هم پادکست داره ایمان هم هم چنل داره هم پادکست داره میا پلیز رتبه دو ی کنکور شده اونم توی دانشگاه تهران یه پیانیست حرفه ایه و توی طراحی رو دست نداره کوروش هم به گیتاریست حرفه ایه و حتی یه بار مستر بیس بهش پیام داده ایمان یه درام زن حرفه ایه حتی کادری که اونجا کار میکنن آدم حسابین مثلا هلیا هم یه ویالون زن حرفه ایه هم به فرانسوی مسلطه یا حسین یه دندون پزشکه تازه اونا حتی با اینکه درآمد یوتیوب فارسی خیلی کم شده بازم ادامه دادن اونا فقط بخاطر طرفدار هاشون ادامه دادن از کم شروع کردن و به اینجا رسیدن وقتی اونا شروع کردن یوتیوب حتی به مردم پول نمیداد تا الان دوتا ایونت با یوتیوب داشتن وقتی از جزئیات زندگی شون و موفقیت هاتون خبر نداری الکی نظر نده
نه بهترین محتوای ایران از نظر تو چیه پادکست هوایی که همش خاطره است و گفتن متن های که همه مون تو مجاز ...
عزیزم وقتی نه سواد نوشتن داری نه اطلاعات کافی لطفاً نظر نده هوایی نه هایی بعدشم اولین یوتیوبر ها اینا هستن ؟ اصلا میدونی یوتیوب یعنی چی ؟ پادکست هاشون همش خاطره است ؟ نه ! اونا هم به ما امید میدن هم مارو میخندونن اینکه همچین آدم های موفقی در مورد زندگی و علایق و خاطراتشون بهمون بگن چیزی نیست که همه جا به آدم گفته بشه وقتی حتی یکی از موفقیت های اونا رو به دست آوردی بیا نظر بده شاید سرگرمی تو مسخره کردن علایق دیگران باشه ولی برای من و خیلیا ی دیگه تنها ذوق و شوقمون اینه که جمعه یا پنجشنبه بشه و اپیزود جدید بیاد
میشه بگی چه هنری دارن که تو رو سرگرم میکنن من راجب یوتیوبر های ایرانی صحبت کردم نه خارجی قاطی شون نک ...
اونا برخلاف خیلی یوتیوبر های دیگه کاملا مودبانه با محتوای مناسب برای هر سن و سالی با احترام به هرکسی هر جوری که بشه یا اون همه افتخاری که کسی کردن محتوایی میسازن که ما شاد بشیم اگه چیز سرگرم کننده اون نیست پس چیه ؟ آها فهمیدم ! کار همیشگی تو یعنی مسخره کردن علایق دیگران
خودت همونم هستی ؟ هیچ میدونی رتبه تک رقمی اونم جزو سه تای برتر حتی برای رشته ی هنر اونم توی دانشگاه تهران چقدر سخته ؟ تازه اون فقط همونو نرفته تغییر رشته داده یه مدت رشته ی ریاضی هم بوده