2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🍝 مواد لازم :

فتوچینی خشک: ۲۰۰ گرم

قارچ: ۲۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

پیاز: ۱ عدد کوچک

روغن زیتون یا کنجد: ۲ قاشق غذاخوری

آب سبزیجات یا آب معمولی: ۱/۲ پیمانه

آرد سفید یا آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری (برای غلیظ کردن سس)

پودر بادام هندی یا پوره بادام هندی (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم

آب لیمو ترش یا سرکه بالزامیک (برای طعم): ۱ قاشق چای‌خوری

جعفری تازه خرد شده (برای تزئین): به مقدار دلخواه

🍳 طرز تهیه:

فتوچینی را طبق دستور روی بسته‌بندی در آب جوش و نمک بپز. سپس آبکش کن و کنار بذار.

پیاز را با کمی روغن تفت بده تا سبک بشه. سیر و بعد قارچ رو اضافه کن و با حرارت بالا تفت بده تا قارچ‌ها آب بندازن و بعد آبشون تبخیر شه.

وقتی قارچ سرخ شد، آرد را اضافه کن و ۱ دقیقه تفت بده. بعد کم‌کم آب سبزیجات یا آب معمولی رو اضافه کن و خوب هم بزن تا غلیظ شه. اگر پودر یا پوره بادام هندی داری، اینجا اضافه کن تا بافت کرمی بگیره.

نمک، فلفل، آویشن و آب‌لیمو یا سرکه رو اضافه کن. در صورت تمایل می‌تونی کمی مخمر تغذیه‌ای (Nutritional Yeast) هم بریزی تا طعم پنیر مانند پیدا کنه.

پاستای پخته رو اضافه کن و مواد رو با هم مخلوط کن تا سس به خورد پاستا بره. چند دقیقه بذار روی حرارت بمونه تا گرم شه.

داخل ظرف بریز و با جعفری تازه تزئین کن. در صورت تمایل کمی فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده بریز روش.

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁