2821
2789
عنوان

جاری بد ذات 😡😡

2145 بازدید | 70 پست

سلام دوستان قضیه از این قرارع که جاریم از اولش هم با شوهر من خیلی صمیمی بود و جوری برخورد میکرد که به من بفهمونه که من برای شوهر تو خیلی اهمیت دارم و منو خیلی دوست داره ومن خیلی ناراحت میشدم و  موند سر تهمت هاییکه جاریم بهم زد قطع رابطه کردیم باهاشون حالا هر جایی میخواد به لج من فقط با شوهرم گرم بگیره و شوهرم رو نمیده بهش ولی این از رو نمیره و به کارش ادامه میده و منم ناراحت شدم و به شوهرم گفتم از تو صد در صد رو میبینه که میخواد باهات حرف بزنه هر جایی ، سر این دعوا کردم حسابی با شوهرم ،به نظرتون حق دارم ناراحت بشم یانه؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی میخاد مخ شوهرتو بزنه؟؟

نه دوست داره به منم بگه که شوهرت بخاطر تو با من قطع رابطه نمیکنه ما باهم خیلی صمیمی هستیم ،رابطه بدی ندارن دوتاشونم ادمن

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

شوهرت که گرم نمیگیره باهاش اونه هی گرم صحبت میشه و هی ادا در میاره پس بهتره به شوهرت بگی موقع ای که حرف میزنه اهمیت نده یا به یه جای دیگه توجه کنه اینجوری کم کم خوش میبینه ضایع میشه ول میکنه

دوست دارم 🥰اره با خودتم 😇

جاری منم اوایل تلاش داشت به من نشون بده با شوهرم روابط صمیمی ای داره شوهرم سگ محل رفتارش نداد نشست سرجاش.

همه چیز به شوهرت بستگی داره.

گاهی اصلا این مدل کارها و رفتارهای جاری ها واقعی نیست و چیزی بین اون آدم و شوهرت وجود نداره فقط میخواد تو رو بچزونه.

همه چی به شوهرت بستگی داره بهش رو نده خودش می‌فهمه نباید عنتربازی دربیاره

گفتی شوهرت محل نمیده دیگه،ولش کن، نمیتونه پاشه بزنه تو دهن زن برادرش که، اونم خودشو بی ارزش میکنه، بابا خودت درگیر این آدمای مسخره نکن، زندگی خودت زهرمار میکنی که اون خوشحالم میشه