2777
2789

ریختن اما جلوشو بستن قابل برداشت نیست 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما نه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
چرا ینی چی کی ریختن مال شمارو

برامنم نریختن برای زن عموم ریختن یک میلیون پنجاه ریختن موجودی گرفته براش واریز شده اما نمیش خرید کنه تا وقتی ک برای همه واریز ش اگر واریز کنن ک هیچ اگر نه این پول اینارو هم برگشت میزنن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چرا

چون برابعضیا نریختن احتمالا وقتی براهمه واریز ش جلوحسابش باز ش یتونه خرید کنه

برامنم نریختن برای زن عموم ریختن یک میلیون پنجاه ریختن موجودی گرفته براش واریز شده اما نمیش خرید کنه ...

نه بابا من دوهفته پیش ریختن رفتم بگیرم گفت روغن ندارم گفتم پس فردا میام دیگه هم نرفتم، میشد خرید کنی اما من نکردم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
کی ریختن براش

۱۷ هم ک قرار بود واقعا برای دهک ۴ تا ۷ وازیز کنن براا اینا واریز کردن اما نمیش برداشت کنه