2777
2789
اره بعضیا نگاه کنن بدم میاد ولی این پسره نه 😅

اره دقیقا خخ

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم اون موقع هم وقتی که خودش حرف میزنه

ووویییی

حس خوبی نگرفتم

باش تنها نشو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وای من حس بدی میگیرم به لب نگاه میکنن چه زن چه مرد

به چشم نگاه کنیم حس بد نمیگیری

من کلا چشام رو میچرخونم😂به همه جا نگاه میکنم

والا بعضیا بدشون میاد زوم شی روشون بعضیا هم بدشون میاد نگاهشون نکنی ادم میموونه چیکار کنه

وووییییحس خوبی نگرفتمباش تنها نشو

در کل پسر خوبیه ها لاشی نیست 

ولی یه بار من باهاش تنها بودم ازم پرسید فلان چی خوب شده داشت درستش میکرد گفتم اره گفت پس بزن قدش 😂😂

در کل پسر خوبیه ها لاشی نیست ولی یه بار من باهاش تنها بودم ازم پرسید فلان چی خوب شده داشت درستش میکر ...

این الان رلتع؟

رفیقته؟

همکارتع؟

چیه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شايد داره نیگا چشم و دماغ میکنه مگه چقدر فاصله بود که حدس زدی زل میزنه لباتون

نه نگاهش به چونم نزدیکتره تا بینی 

بعد یچی چندش اینکه بعضی وقتا که نگاه میکنه، لباشو هم مرطوب میکنه با زبونش 😒😂

فامیل 😁

اها

چی بگم والا

به نظرت خوشش میاد یا هوسه یا اصلا چیزی هست که گفتی تنها نشو 😅❤

چن سالشه

چن سالتع

ب نظرم ی فازایی دارید

یا تو رو اون

یا اون رو تو