2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد دادین ۶۰ تومن؟

آره گذرنامه زیارتی همین قیمته، من پارسال گرفتم ۶ روزه اومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

اون اجازه همسر رو چجوری میگیرن؟

باید برین دفتر ثبت اسناد همسرتون فرم اجازه نامه رو پر کنن، یه کد بهتون میدن موقع درخواست گذرنامه وارد کنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

آره گذرنامه زیارتی همین قیمته، من پارسال گرفتم ۶ روزه اومد

مگه پارسالم با پلیس من درخواست دادی؟ مادرم گذرنامه ش مال ۹ سال پیش بوده الان باید چیکار کنه چون من شنیدم تمدید لازم نداره حالا نمی‌دونم که منظورشون تمدید چه سالی شاید مال مادرم که مال ۹ سال پیش بوده قدیمی باشه

مگه پارسالم با پلیس من درخواست دادی؟ مادرم گذرنامه ش مال ۹ سال پیش بوده الان باید چیکار کنه چون من ش ...

برید پلیس +10 بپرسید 

گذرنامه زیارت میتونید بگیرید 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

مگه پارسالم با پلیس من درخواست دادی؟ مادرم گذرنامه ش مال ۹ سال پیش بوده الان باید چیکار کنه چون من ش ...

آره پارسال برا کسی درخواست دادم، ۱۴۰۲ هم برای خودم از همین برنامه پلیس من

برا تمدید زنگ بزنین اداره گذرنامه ممکنه بگن بیاین یه مهر بزنن

زودتر پیگیری کنین نزدیک اربعین خیلی شلوغ میشه

اگه رفتین التماس دعای مخصوص امسال باردارم همسرم راضی نمیشه بریم🥺 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره پارسال برا کسی درخواست دادم، ۱۴۰۲ هم برای خودم از همین برنامه پلیس منبرا تمدید زنگ بزنین اداره گ ...

مامانم قبلاً گذرنامه داشته یعنی مال ۹ سال پیش بوده خوب الان می‌تونیم تمدید کنیم ولی وقتی می‌زنم کاری انجام نمیده چرا اینجوریه برنامه‌اش

مامانم قبلاً گذرنامه داشته یعنی مال ۹ سال پیش بوده خوب الان می‌تونیم تمدید کنیم ولی وقتی می‌زنم کاری ...

نمیدونم من تا حالا تمدید نکردم، با پشتیبانی برنامه تماس بگیرین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40