2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خداروشکر منم بهترم نفخخخخخخخ امانم بریده نمیدونم چی بخورم .لکه بینیت خوب شد ؟

لکه بینیم بازم هست

دیگ تو استراحتم همش

ویارم بد شروع شده

کاش به دکترت بگی حتما دارو بهت میده واسه نفخ سرخود اصلاچیزی نخوریا

من که کلی دارو بهم داده دکتر هیوسین یه دارو واسه معدم ب6شیاف پروژسترون

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
یک کمی کمرم

استراحت کن کمر درئ عادیه درد ناجور زمانیه که درد پریود باشه و لکه هاتم کم نشه یهو زیاد بشه منم تجربه سقط دارم فقط استراحت چارشه .نمیدونم کی برم ساک حتما ببینن 30 باید پری میشدم

این نیز بگذرد 
لکه بینیم بازم هست دیگ تو استراحتم همش ویارم بد شروع شده کاش به دکترت بگی حتما دارو بهت میده و ...

تا کیسه آب تشکیل بشه هست یعنی 16 هفته .نه نمیخورم خیلی چشم ترسیده آخه من سر سیاهدونه عسل که 25و 26 سیکلم خوردم به این روز افتادم.عزیزم لکت در چه حده؟یعنی منم شدای قلبشو میشنوم ؟چند هفته صدای قلبه ؟خدا کنه تا قبل عید بشنوم

این نیز بگذرد 
تا کیسه آب تشکیل بشه هست یعنی 16 هفته .نه نمیخورم خیلی چشم ترسیده آخه من سر سیاهدونه عسل که 25و 26 س ...

من به حساب پری هفت هفته و سه روزم بود رفتم سونو صدای قلبشو شنیدم اما ضعیف بود و سونو گفت هفت هفته و یروزم

من هر وقت میرم سرویس بهداشتی و خودمو ببخشید ببخشید خشک میکنم رو دستمال لک هست بعضی وقتا رو لباس زیرمم هست خون قرمز و تازه

انشاالله میشنوی توکلت بخدا باشه

سلام خونریزیت در چه حد بود؟؟

سلام عزیزم من درد پری اومد یهو مثل اول پری میرفتم دستشویی خون ازم میریخت پدم هم خونی میشد اما نه زیاد دستمالی که خشک میکردم خودمو هم خونی میشد الان هم در روز یه بار اینجوری میشم اما خونش زیاد شفاف نیست درد هم بهتر شده .

این نیز بگذرد 
من به حساب پری هفت هفته و سه روزم بود رفتم سونو صدای قلبشو شنیدم اما ضعیف بود و سونو گفت هفت هفته و ...

عزیزم گلاب بروت از خودت هم چیزی میریزه ؟خدا کنه توکلم به خداست ایشالا بارداری خیلی خیلی خوبی داشته باشی بیای جنسشو اینجا بگی منم ذوق کنم دوهفته بعدش بیام بگم

این نیز بگذرد 
عزیزم گلاب بروت از خودت هم چیزی میریزه ؟خدا کنه توکلم به خداست ایشالا بارداری خیلی خیلی خوبی داشته ب ...

ن اصلا فقط درحد لک هستش

خیلی خیلی کمردرد دارم نمیدونم چرا

همش درازکشم

ای جااااااااااان کلی ذوق کردم انشاالله شماهم دوران بارداریتون عالی باسه و نی نی نازتو بسلامتی بغل بگیری

من ی تاپیک دارم دوسداری بیا اونجا دور هم باشیم اگ خواستی لینکشو بزارم

سلام عزیزم من درد پری اومد یهو مثل اول پری میرفتم دستشویی خون ازم میریخت پدم هم خونی میشد اما نه زیا ...

نه مال من همون روز بود ولی زیاد بود ولی چندساعته قط شد و الان لک هست درد هم فقط قبل ای که خون بیاد داشتم در حین خونریزی نداشتم 

دکتر نگفت مال چیه؟؟

نه گفت کار زیاد کردی تا سنو نشی و صبر نکنی معلوم نمیشه 

منم خبر نداشتم حاملم کلییی پیاده روی کردم علاوه بر اون تو خوردو خوراکم رعایت نکردم بهداز اینکه فهمیدمم حاملم دوباره فعالیتمو داشتم چون کارمندم ولی خب با ایکه خوردو خوراک و خیلی چیزامو رعایت کردم ولی دیگه فایده نداشت 

دقیقا از سر کار امدم افتادم رو خونریزی از خودم متنفرم 

منم خبر نداشتم حاملم کلییی پیاده روی کردم علاوه بر اون تو خوردو خوراکم رعایت نکردم بهداز اینکه فهمید ...

نه این حرفو نزن جنینی که سفت باشه با اینکارا نمیفته منم سر سقطم خیلی خودمو سرزنش کردم که دکتر گفت اکثر سقط ها به خاطر مشکلات کرومزومیه

این نیز بگذرد