2777
2789
عنوان

کمک گیج شدم

90 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من این ماه  برای سومین بار لتروزولزول خوردم ولی امپول نزدم از روز 16تا 25هم دکتر روزی دوتا بهم دوفاستون داد 

روز 23پری یه لک خیلی کوچیک روی دستمال دیدم فکر کردم پریود شدم واسه همین دوروز دیگه دوفاستون  مونده بود که دیگه نخوردم 

ولی الان 28پری هستم ولی خبری نیست و 5روزه دوفاستون و قطع کردم

یعنی چون دو روز کمتر دوفاستون خوردم اینجوری شد حالا چیکار کنم؟؟؟

در ضمن هیچ علامتی هم از بارداری ندارم که شک کنم شاید باردار باشم فقط یه کم سینه هام دست میزنم درد میگیره که بعضی وقتا قبل از پری هم درد میگرفت

سلام تست بدید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام تست بدید

تست خیلی بهم استرس میده 

پریودهام م نامرتبه اصلا نمیدونم کی باید بشم

دوفاستونم هم که دو شب کمتر خوردم از روی اون هم نمیتونم حساب کنم کی باید بشم

چون پریودام نا مرتب بود بهم داد

تا اونجایی که من میدونم دوفاستون اصلا ربطی به بارداری نداره البته تاکید میکنم تا اونجایی که من میدونم 

دوفاستون پروژسترون مصنوعیه باعث باردار شدن نمیشه ولی اگه باردار شدین هم مضر نیست اصلا تازه ممکنه مفید هم باشه

...
چون پریودام نا مرتب بود بهم داد

وقتی دوفاستون خوردید نهایتا یه هفته تا ده روز بعد باید پریود بشید اون دو روز کمم اشکالی نداره 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 35 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز