2777
2789
عنوان

کاربر✨💋

126 بازدید | 12 پست

@لیلی_آگان‍ 

عزیزدلم من تاپیک قبلی رو قفل کردم ترسیدم بترکم حالا زیاد هم مهم نیست بترکم ولی خب

عشقم من وطن رو حقیر جلوه ندادم فقط واقعیت رو کفتم شما اگر میتونی از هر خطم بگو این رو اشتباه گفتی من با دلیل بهت ثابت کنم💋🌷

عشقم قرار نیس ی کشور گل وبلبل داشته باشیم تا بگیم اینجا همونجایی ک میخاستیم

ایران رو من با تمام مشگلاتش و‌کمبودهاش دوس دارم

اینه ک قشنگه

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم قرار نیس ی کشور گل وبلبل داشته باشیم تا بگیم اینجا همونجایی ک میخاستیمایران رو من با تمام مشگلا ...

عسقم درسته قشنگه منن دوسش دارم ولی بقیه کشور ها آنقدر فقر ندارن

آنقدر کشته ندارن 

آنقدر هوای آلوده ندارن

آنقدر…

عسقم درسته قشنگه منن دوسش دارم ولی بقیه کشور ها آنقدر فقر ندارنآنقدر کشته ندارن آنقدر هوای آلوده ندا ...

این دلیل نمیشه کشورمون رو بد جلوه بدیم دلای قشنگم

هرکدوم از ما سهمی داریم تو بهتر دیده شدن کشور

هرکشوری هم بدیای خودشو داره قطعا

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

این دلیل نمیشه کشورمون رو بد جلوه بدیم دلای قشنگمهرکدوم از ما سهمی داریم تو بهتر دیده شدن کشورهرکشور ...

عشقم اسم من باران هست💋💋💕✨

درسته ما هم تمام تلاشمون رو میکنیم

من الان شغلم داروسازی هست و تو دو تا شرکت دیگه کار میکنم

من تو یه شرکت دیگه که اصلا مربوط بع داروسازی نیست یه شغل خیلی بزرگه قبول شدم اگر میدونستی چقدر براش درس خوندم خودم و کشتم

ولی امسال زن ها اجازه ندارن توش کار کنن

یعنی کل تلاش من به باد رفت 

اگر بدونی چقدر ناراحتم 

درسته هر کشور بدی های خودش رو داره ولی واقعا یکم آدم فکر کنه کشور ما بدی های بیشتری داره که اینم بخاطر بعضی ها هست که نمیتونم بگم و مردم توش تقصیری ندارن

عشقم اسم من باران هست💋💋💕✨درسته ما هم تمام تلاشمون رو میکنیممن الان شغلم داروسازی هست و تو دو تا ش ...

حق داری ناراحت بشی عشقم

باران خانوم خوشگلم

عهههه سلام عشقممممم😘😘😘😘چقدره انرژی میگیرم تاپیکاتو میبینم دختررررخوبی عزیزم؟😍😍😍من زهرا ام دوس ...

سلاممم سلامممم😍😍😍

ارهههه عشقممم یادم هستت تو روووو🥳🥳

مرسیی نفسم تو خوبی؟🌸🌷🌸