2777
2789
عنوان

خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 56 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارک باشه 

ولی چرا ناراحت میشوید به نظر خودتون حرف منطقی نمیاد الان دیگه ملک تهران ارزشی نداره چه فایده داره یک روز آب نیست برق نیست آلودگی هوا ترافیک گردوغبارو..

اکرم جنگ بشه که میشه با هر آشوبی اول تهران نا امن میشه 

بعدم پنجاه متر بدون پارکینگ صرف به 

خاطر این جاش چرا آخه خوب محله های دیگه می‌تونستی 90متر به یک حالا همون بالاشهر منظورم هست 

ما تهران خونه داریم امروز دادیم رهن خودمون هم توی یه آپارتمان که پدر همسرم داده میشینیم نزدیک تهران هم آپارتمان داریم می‌خوایم همون. و اگه خدا بخواد تبدیل به خونه شخصی کنیم که راحت باشیم الان منطقی تراینه نزدیک تهران جای امن خونه شخصی داشته باشی البته منظور من شمال نیست همین استان تهران 

مبارک باشه ولی چرا ناراحت میشوید به نظر خودتون حرف منطقی نمیاد الان دیگه ملک تهران ارزشی نداره چه فا ...

گلم میگم سالها آرزوم بود شاید برای شما خنده دار باشه

نه من فقط منطقی نظرم رو گفتم برای چی بخندم هر کس اختیار زندگی ومال خودش رو داره

فدات شم خیلی ها همینو میگن بهم درسته اما انقدر موقع قولنامه ذوق داشتم چون تنهام فکر متراژ و امنیت نبودم اما الان همش کارم شده دعا حداقل خدا کنه جنگ نشه 

فدات شم خیلی ها همینو میگن بهم درسته اما انقدر موقع قولنامه ذوق داشتم چون تنهام فکر متراژ و امنیت نب ...

کسی از آینده خبر نداره ولی بعید می‌دونم اگه خدا نکرده هم جنگ بشه خونه که سهله همه چی بهم میخوره و دچار دردسر میشیم همه کن دیگه خونه توش گمه

اینم که گفتم محله های دیگه می‌گرفتی همون بالاشهر متراژ رو گفتم برای یک نفر حالا ازدواجم کنی پنجاه متر بسه 

فقط برای خرید هر چیزی بهتره مال بی عیب آدم بگیره به خاطر اینکه خونه پارکینگ یا مشاعات خوب نداشته باشه و..باید روزی به فکر فروش هم بود شاید خواستی تبدیل به احسن کنی دلت رو بزنه اقلش رو دست آدم نمونه قابل تبدیل به پول باشه سریع 

تهش جنگم بشه درشرو میبندی الآنم که مستاجر توشه به هر حال مبارکه