2777
2789
عنوان

خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 56 پست
مرسی خوشگلم سالها دلم میخواست منطقه یک باشم حتی کوچیک برام آرزو شده بود پارکینگم ندارم

عزیز دلم😍😍

خدا رو شکر به ارزوت رسیدی.

ما منطقه دو هستیم.

همساده ایم با شما😅🤭😜

برید ان شاءالله‌.... شاید یکی از واحدا پارکینگ داشت ولی ماشین نداشت.

شما با اجازش ماشین بزارید تو پارکینگش.

در ازاش ماهیانه بدید یا شارژ واحدشو شما پرداخت کنید.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره گلم پدرم قبلا شهرستان خونه داده بود بهم اونا رو فروختم و مقداری هم طلا داشتم

مجردی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خیلی هم عالی. خوب کردی خریدی عشق کن.

مبارک باشه به سلامتی و دل خوش.

چه جای خوبی هم خریدی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ستارخان متری چنده

ما ۹۳ متری خریدیم ۱۱و۳۰۰... دو سال ساخت

نمیدونم متری چنده

فدات بشم عزیزم مرسی 🫶🏻

مبارک ب خوشی عزیزم 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

عزیز دلم😍😍 خدا رو شکر به ارزوت رسیدی.ما منطقه دو هستیم.همساده ایم با شما😅🤭😜برید ان شاءالله‌.... ...

مرسی خوشگلم چقدر انرژیتون مثبته میبوسمت عزیزدلم خداروشکر که نزدیک آدمهای باکلاس و باادبی مثل شمام ♥️🫶🏻