2777
2789
عنوان

کمک کنید اشتهام کم بشه🙃

76 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. 

حدود دوسالی هست که پرخوری عصبی گرفتم.  و اراده خیلی کمی پیدا کردم

وزنم ۷۳ شده.  ورزش رو فیتنس انجام میدم ولی واقعا کم کردن غذا و ریزه خواری برام چالش شده! 

گفتم قرص بخورم اشتهام کم بشه باز عوارض داره. 

لطفا کمک کنید من عادتمو چطوری کنار بزارم. 

یه راه حل بدید برای من زیاد شه

بیا خونه ما ، مامانم انقدر بشقاب پر کنه و غذاهاتو با انواع چاشنی بده چاق بشی . 😄😄

گرچه ممکنه متابولیسم بدنت بالا باشه و چربی سوزیت زیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم ۷۶ شدم همش میخورم نمی‌دونم چه غلطی کنم دوست دارم ۶۸ کیلو باشم من ۶۸‌کیلو بشم عالی میشم تا قبل عید با کالری شمار و فستینگ رسیدم هفتاد یک خیلی خوب شده بودم ولی کردم 

وای منم ۷۶ شدم همش میخورم نمی‌دونم چه غلطی کنم دوست دارم ۶۸ کیلو باشم من ۶۸‌کیلو بشم عالی میشم تا قب ...

من پهلوهام زده بیرون .اصلا یه وضعی شدم

تا عادت غذایی درست نشه لاغریمون توی خوابه گویا. 

من چندبار وزن کم‌کردم با فستینگ اون موقع نمیدونستم فستینگ ولی بعدش برگشتم ب روال غذایی خانواده . 

چیا تاثیر داره؟عرق زیره هم اشتها رو کم میکنه یا نه؟

بله دانه ی چیا چون فیبر زیاد داره معده را پر میکنه و از ریزه خواری و ولع زیاد جلوگیری میکنه.  به خصوص جلوی ولع به شیرینی جات را میگیره 

عرق زیره رو نمیدونم 

ولی دمنوش زیره هم شنیدم چربی سوزی داره

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂