2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقته عروسی کردی؟ مگه دوسش نداری؟؟ منم هستم فکرش اما نمیدونم چی میشه چون دوسش دارم

چرا دارم اما با این خصوصیاتی که داره  حس میکنم زندگیم به جایی نمیرسه حس میکنم تو30.40 سالگی میشم یه زن بدبخت و گوشه گیر البته همین الانشم شدم حتی نمیتونم از حقم دفاع کنم 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
چند وقته عروسی کردی؟ مگه دوسش نداری؟؟ منم هستم فکرش اما نمیدونم چی میشه چون دوسش دارم

3 ساله .2 سالم عقد بودیم  

هم دوستش دارم هم نمیخوامش اینجوری

مشکلش چیه

مشکل که زیاد داره .دست بزن توحین وقت نمیذاره بی حال اهل هیچ تفریحی نیست حتی ببخشید تو مسائل جنسی هم کم میذاره ، بدبین و و و ...

فقط آدم خوبیه شوهر خوبی نیست 

مشکل که زیاد داره .دست بزن توحین وقت نمیذاره بی حال اهل هیچ تفریحی نیست حتی ببخشید تو مسائل جنسی هم ...

توهین و دست بزن پس آدم خوبیم نیست از اول سرد بود ؟ درست نمیشه با مشاور ؟ چند ساالته؟ شرایط طلاق داری

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
توهین و دست بزن پس آدم خوبیم نیست از اول سرد بود ؟ درست نمیشه با مشاور ؟ چند ساالته؟ شرایط طلاق داری

از اواسط نامزدی اینجوری شد و توحین هاش داره روز به روز بدتر میشه ..مشاوره نمیاد خیلی سعی کردم 

شرایط طلاقم ندارم 😢

شرایط بعد از طلاق بستگی به اوضاع مالیو دید خانواده داره 

همچنین چقدر خودت بتونی روحیه داشته باشی

اگه درآمد نداشته باشی و خانواده سرکوفت بزنن داغون میشی

من با یه بچه جدا شدم ولی خونه پدری برنگشتم

من بی نظرم و تو بی نظیر

از اواسط نامزدی اینجوری شد و توحین هاش داره روز به روز بدتر میشه ..مشاوره نمیاد خیلی سعی کردم  ...

خیلی سخته نه راه پیش داری نه راه پس😭

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد