2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مفرینه 

اما من ب سنگینیش اعتقادی ندارم

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

به خیلی چیزها بستگی داره .

اول طرف به حق این حرف زده یا حقی برای گفتن این حرف نداشته؟ 

اون طرف چطوری آدمی هست. ادم ظالمی هست یا پیش خدا جایگاه و اعتباری داره؟ 

این جمله رو همین طوری طبق عادت گفته یا نه از ته قلب و با همه وجودش گفته؟ 

کار و اتفاقی که باعث گفتن این جمله بوده ، چی بوده؟  مثلا یه موقع یه نفر ناخواسته پای یکی لگد می کنه طرف برمی گرده می گه الهی خیر نبینی پام له کردی!   یه موقع هم یکی از عمد و کینه یه آسیب زیادی به مال یا زندگی یه نفر دیگه می زنه و اون شخص چون دستش به جایی بنده نیست با همه وجودش می گه الهی خیر نبینی!   مسلما که این دو تا خیلی با هم فرق داره

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

به خیلی چیزها بستگی داره .اول طرف به حق این حرف زده یا حقی برای گفتن این حرف نداشته؟ اون طرف چطوری آ ...

از ته قلبم بعضی وقتا نا خوداگاه میگم

دلمو شکونده

کاربری دست ۳ نفر

به خیلی چیزها بستگی داره .اول طرف به حق این حرف زده یا حقی برای گفتن این حرف نداشته؟ اون طرف چطوری آ ...

یه رفتاریکرده باعث شده من امید داشته باشم بعد یهو ۱۸۰درجه مخالفشو انجام داده

کاربری دست ۳ نفر

دنیا خیلی پیچیده هست با چند تا قانون ساده نمی شه اتفاقاتش پیش بینی کرد  گاهی اوقات مجبوری تجریه و تحلیل این افکار بزاری کنار و به راه درست خودت تو زندگی ادامه بدی و صبر کنی تا تو دنیایی بعدی همه حقایق خدا برات آشکار کنه! 

هر چی بخواهی تو این افکار غرق بشی بیشتر تو چاه عمیق افسردگی فرو می ری و سوال های بی حواب بیشتری برات پیش میاد فقط ایمان داشته باش که یه خدای مهربان و عالم داری که حتی یه ذره بدی یا خوبی از نظرش دور نمی مونه و براش حسابرسی می کنه! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

کلا یه توصیه بهت بکنم اگه می خواهی تو زندگی کمتر دلت بشکنه. اگه امید داری امیدت وصل به خدا باشه. اگه ت.کل می کنی توکلت به خدا باشه. اگه کاری برای کسی انجام می دی بگو خدایا این کار نه برای این ادم بلکه برای خدا انجام می دم 

این موقع هست که هر رفتاری از دیگران ببینی برات مهم نیست و دلت نمی شکنه چون تو وصل به اون ادم نبودی وصل به خدا بودی.  

مثلا یکی بگه برو فلان تلاش بکن حتما به نتیجه می رسی 

بعد تو اون کار با همه وجود و تلاشت انجام بدی و تو دلت بگی خدایا من سعی ام کردم و نتیجه رو به تو واگذار می کنم 

حالا اگه اون طرف بعد یه مدت بیاد بهت بگه این همه ادم با استعداد تر از تو وجود داره  تو با خودت چی فکر کردی که این همه وقت گذاشتی؟  دلت نمی شکنه.  چون اون سعی و تلاشی که کردی برای خدا کردی و نتیجه رو به خدا واگذار کردی  یا تو همین کار نتیجه تلاشت می بینی. یا تو یه کار دیگه خدا برات تلاشت جبران می کنه یا هزاران برابر بهترش تو عالم آخرت بهت می ده یعنی با خدا معامله کنی فقط خیر و برکت و فراوانی نصیبت می شه چون طرف مقابلت بی نهایت مهربان و بخشنده و صاحب برکت ها و کرامت های عالم هست  دیگه از حرف یه بنده ضعیفش چه باکی داری؟ 

ما می رنجیم چون خودمون به بنده ها وصل می کنیم!

درستهچقد وایب خوب میدین

یه مدت سعی کن دعاهای مختلف با معنی و تفکر روی اونها بخونی. اصلا تعجب می کنی که تو هر دعا چقدر درس زندگی به ما داده شده.  و غیر مستقیم یادمون دادن که این چیزها رو از خدا بخواهید این ها مهم هستن نه اون چیزهایی که تو دنیا ذهنتون مشغول کرده.  

مثلا زیارت امین الله با معنی بخون انقدر نکات عارفانه داخلش داره که گاهی اوقات حس می کنی من تا حالا نابینا بودم و الان دارم بینا می شم و دنیا رو از یه وجه و زاویه دیگه می بینم 

اگه صورتی اش خواستی گوش بدی با صدای استاد فرهمند گوش کن من برنامه اذان گو نصب کردم تقریبا هر روز ده دقیقه قبل اذان ظهر این دعا رو برام پخش می کنه و چقدر این دعا آرامش بخش هست 

درستهچقد وایب خوب میدین

من عاشق این خط از زیارت امین الله هستم 

مَشْغُولَةً عَنِ الدُّنْيا بِحَمْدِكَ وَثَنائِكَ.

خدایا من هر جا درگیر غم و غصه و مشغله های دنیا شدم کاری کن با حمد و ثنا و عبادت تو مشغول بشم و بفهمم هدفهای سطحی این دنیا مهم نیست و من برای هدف والای دیگه ای که شناخت خدا و عبادت و تکامل روحی هست به این دنیا امدم