2777
2789
عنوان

ماسک آب برنج برای صورت

57 بازدید | 5 پست

خانوما کی بلده بهم بگه چطوری درست کنم 

اون روش که چند ساعت میذاری تو آب بمونه‌نه 

یه روش دیگه بصورت پخته اونو بلدید بگید ثواب داره مرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی برنج دمپخت میکردم دو سه قاشق از لعاب برنج رو برای ماسک برمیداشتم و بعد نمک و روغن رو برای بقیه ش اضافه میکردم، این خیلی راحته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

میتونی هم یه قاشق برنج با اب بزاری بپزه له بشه، از صافی رد کنی و استفاده کنی

ولی عسل اضافه نکن، اینجوری خالی خیلی بهتره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اول برنجو بردار تمیز بشور بعد با یکم آب مثل دم کردن برنج ، بزار بپزه یه وقت روغن و نمک نریزی😂

برنجو فقط بزار بپزه انقدر که له له بشه بعد زیرشو خاموش کن بریز رو دستگاه همزن یا با گوشت کوب قشنگ لهش کن مثل خامه میشه ، اونو بزار رو صورتت معجزه می‌کنه درجا رنگ پوستت روشن تر میشه ، البته قبلش روی بازوت تست کن که حساسیت نداشته باشی

وقتی موادو گذاشتی روی صورتت ، روش مشمبا تیکه تیکه کن بزار ، چون مواد برنج فوری خشک میشه رو صورت ولی وقتی مشمبا بزاری نرم و لطیف میمونه ، بعد نیم ساعت صورتتو بشور