2777
2789
عنوان

خانومایی که متاهل هستین بیاین🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 61 پست
خیلی خیلی به اخلاق و رفتار همسر بستگی داره من زود ازدواج کردم ۱۸ سالگی و تا الان که ۳۲ سالم هست هرچی ...

چه عالی

موافقم به اینکه با چه مردی ازدواج کنی خیلی ربط داره👌🏻

...

اسمش زندگی مشترکه فداکاریاش یک جانبه نیس.....‌با ازدواج هدفاتو میتونی دنبال کنی و حتی هدفای بهتری داشته باشی......توی محردی هم ی محدودیتایی هس متاهلی هم هس پس نمیشه گفت تاخل ینی چهارچوب سخت

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد هم سن و سال هامو میبینم واسه عشق یه مرد ذوق میکنن انگار به جز این چیز دیگه ای تو ازدواج نمیخوان ...

برمیگرده به اینکه تو دنبال چی هستی تا فک کنی کفایت میکنه ! 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
چه عالیموافقم به اینکه با چه مردی ازدواج کنی خیلی ربط داره👌🏻

و اینو هم بگم من برای رسیدن همسرم به هدفهاش خیلی همراهش بودم 

این رابطه دو طرفه بود 

من به خودشم میگم که در کنار تو به همه هدفهام رسیدم 

و بارها همسرمم گفته اگر تو نبودی من الان تو این جایگاه نبودم 

راه و روش و منطق فکری زن و شوهر که یکی باشه هر دو طرف به خواسته هاشون تو زندگی میرسن و از لحاظ عاطفی هم بیشتر به هم وابسته میشن انگار بال و پر هم دیگه ان 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
اما فدای شوهرش و بچه هاش میشههمون وقتی که یه خانوم خانه برای شوهرش و بچه هاش میذاره اگه واسه مهارت ه ...

خب بحثی درش نیس ! تو تا آخر عمر ازدواج نکن و خودتو درگیر و محدود کسی نکن .. 🤷🏻‍♀️

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
شما قبل از ازدواج باهم تو رابطه بودین؟

نه 

ازدواج ما میشه گفت کاملا سنتی بود 

خانواده هامون قدیم چندسال همسایه بودن و بعد از اونم دیگه همسایه هم حتی نبودن 

من و همسرمم اصلا همدیگه رو ندیده بودیم 

اگه اطرافت مردا به زنشون بی احترامی میکنن همه رو ندون ! چون من عشق و احترام زیاد میبینم تو متاهلای ا ...

بی احترامی ندیدم کسی مشکلات زندگیشو پیش بقیه نمیگه که

اما در حال حاضر مردی که واقعا باشخصیت باشه تو جامعه ما کم هست

...

چه جالبان شاالله همیشه همینطور خوشبخت بمونید😍💛

عزیزی 

ممنونم

انشاالله به وقتش خدا یه همسر و همراه عالی هم کنار شما قرار بده و لذت متاهلی رو بچشی و دلتون در کنار هم شاد و پر از آرامش باشه 🥰🦋